Juhla-Waari on pian täällä – se on kahwin paikka!

13.05.2013

Juhla-Waari

Toukokuussa juhlitaan Jyväskyläläisen jalkapallon 90-vuotista taivalta kahden huippuottelun merkeissä. Mukana menossa on myös kahvikekkerien armoitettu ammattilainen Waari.

 

Juhlan kunniaksi Twitterissä aukeaa ainutlaatuinen Juhla-Waarin kanava, jossa kahvitellaan aina kesäkuun loppuun saakka. Kutsun pirskeisiin saavat kaikki vähintään kaksi alue- tai pääkatsomolippua toukokuussa pelattaviin KuPS- tai HJK-peleihin hankkineet. Juhlissa mukana ovat tietenkin myös JJK suurenmoiset kausikorttilaiset.

 

– Kohta juhlahattu päähän asettamaan ja sitten ei muuta kuin lasettamaan! Mutta kasuaalisti mennähän, ei pönöitetä eikä punoiteta waikka tiputetun kahvin määrä antaa pintawerenkierrolle parahultaisen kiihokkeen. Waari tuo juhlawiikon monipuoliseen tarjontaan oman mausteensa, rautainen seniori kommentoi omaa panostaan JJK:n superviikon ohjelmassa.

 

Mitäs Juhla-Waari sitten oikein lupailee mukaanlähtijöille?

 

– Juhla-Waarin relissin resepti sisältääpi Veikkausliiga-wihjeet kesäkuun loppuun saakka oman priwaatin Twitter-kanawan kautta wälitettyinä. Mukaan mahtuu myös nostoja Ykkösestä ja mahdollisesti ideoita kesäkuussa pelattawasta Confederations Cupista. Kaupantekijäisinä tietenkin toisarvoista, mutta tärkeää turinointia ja tunnelmointia Waarin kesäasumuksen patiolta.

 

Oikeudet Juhla-Waarin kanawalle saat tilaamalla kaksi aluelippua hintaan 30 euroa tai kaksi pääkatsomolippua hintaan 40 euroa osoitteesta juhlawaari(at)jjk.fi. Muistathan tilauksen yhteydessä ilmoittaa Twitter-tunnuksesi, jolloin Waari osaa vastata myöntävästi kahvikutsuun.

 

Voit myös hankkia lippusi Kävelykadun myyntipisteestä ja ilmoittaa Twitter-tunnuksesi oston yhteydessä iloisille myyjille. KuPS-ottelu pelataan torstaina 23.5. ja HJK-ottelu keskiviikkona 29.5., joten tilaathan postitse toimitettavat liput vähintään kahta päivää ennen tapahtumaa. JJK:n kausikorttilaisille juhlakutsu järjestyy lähettämällä postia edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen juhlawaari(at)jjk.fi

 

Ei muuta kuin Waarin kelkkaan – tervetuloa superviikon tapahtumiin!