Jovovic iski maalin heti debyytissään – pisteet jakoon 1-1-tuloksella

01.08.2017

2017-07-31_0020

Sasa Jovovic iski ensimmäisen maalinsa Kettupaidassa debyyttiottelussaan 56.minuutilla! RoPS kuitenkin tuli loppuhetkillä tasoihin, kun Juho Hyvärinen puski kulmapotkun maalin perukoille ja niin pisteet tasattiin 1-1-lukemin.

Vaajakoskella nähtiin vauhdikas ottelu, jossa maaleja olisi voinut syntyä enemmänkin kuin kaksi. Parinkymmenen minuutin pelin jälkeen molemmissa päissä käytiin lähellä ottelun avausmaalia: ensin Gaël Etock laukoi tolppaan ja heti perään Eetu Muinoselle aukesi toisessa päässä keskityksestä avopaikka, josta pusku painui kuitenkin ohi maalin.

Puoliajan edetessä Kettupaidat alkoivat saada ottelua haltuunsa ja JJK painostikin avausjakson viimeisen vartin vahvasti. Viimeiset ratkaisut kaipasivat kuitenkin vielä parantamisen varaa, eikä palloa saatu Antonio Regueron selän taakse.

Toisen jakson alussa Charles Traffordille aukeni  loistopaikka viedä vieraat johtoon, mutta Teppo Marttinen torjui komeasti. Pian paine siirtyikin jälleen RoPS:n päähän – ja palkinto tuli 56.minuutilla, kun Sasa Jovovic laittoi pallon maaliin JJK-debyytissään!

Patrick Poutiainen pudotti pallon omassa päässä Saku Leppäselle, joka jatkoi sen oivallisesti Etockille vasemmalle. Kale sai pallon mukaansa juoksuun ja laukoi kaukaa ja napakasti. Reguero pystyi torjumaan sen toisella kädellään, mutta Jovovic oli karoilla ensimmäisenä hereillä ja niittasi pallon maaliin! Maali oli samalla ensimmäinen JJK:n Vaajakoskella tekemä tällä kaudella.

Miltei seuraavsta hyökkäyksestä puolestaan ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä Hindrek Ojamaa oli vähällä avata maalitilinsä! Leppänen oli jälleen käynnistämässä hyökkäystä ja pelasi pallon vasempan laitaan Tommi Karille. Kari syötti Etockille maukkaan puskupaikan, mutta Reguero pystyi jälleen vetämään pidemmän korren ja torjui. Tällä kertaa kakkospallossa oli ensimmäisenä Ojamaa, joka laittoikin sen maaliin – osuma kuitenkin hylättiin paitsiona.

2017-07-31_0006

Pian maalin jälkeen taas RoPS sai peliä haltuunsa ja sai luotua aina vaan enemmän kasvavaa painetta isäntiensä maalille. Marttinen joutui esittämään komeita torjuntoja pitääkseen Kettupaidat johtoasemassa ja torjui muun muassa Emeka Ezen yrityksen lähietäisyydeltä.

Vieraiden painostus johti kuitenkin lopulta tasoitukseen kulmapotkusta 80.minuutilla. Leo Väisänen jatkoi päällään pallon Juho Hyväriselle, joka viimeisteli 1-1-tasoituksen.

JJK:kin sai vielä aivan loppuminuuteilla useita erikoistilanteita, mutta ne eivät johtaneet maaliin vaan tyytyminen oli tasapeliin.

Seuraavaksi pelit jatkuvat lauantaina 5.8. Ilveksen vieraana ja torstaina 10.8. puolestaan KuPS:n vieraana Kuopiossa. Kotikentällä ja alkuperäisestä poiketen edelleen Vaajakoskella jatketaan 13.8. klo 17, kun vieraaksi saapuu PS Kemi!

JJK - RoPS 1-1 (0-0)

Maalit:

1-0 56' Sasa Jovovic

1-1 80' Juho Hyvärinen

 

JJK:n avauskokoonpano: Teppo Marttinen; Honar Abdi, Samu Nieminen, Antto Tapaninen (v), Hindrek Ojamaa; Tommi Kari (c), Saku Leppänen (77' Suoraniemi (v)), Patrick Poutiainen, Mikko Manninen (90+1' Tahvanainen); Sasa Jovovic, Gaël Etock.

 

Vaihdossa: Jere Pyhäranta (mv), Felix Gustavsson, Verneri Välimaa, Toni Tahvanainen (90+1'), Samu Suoraniemi (77'), Aatu Manninen.

 

Tähtipelaajat:

*** Sasa Jovovic

** Juho Hyvärinen

* Patrick Poutiainen

 

Yleisöä: 1587

20170728-pskemivaajakoski-banneri