Martonen sijoittaa JJK:n tulevaisuuteen

27.05.2010
Martonen sijoittaa JJK:n tulevaisuuteen

Päävalmentaja Kari Martonen osallistuu JJK:n käynnissä olevaan osakeantiiin. Martonen merkitsee JJK Keski-Suomi Oy:n osakkeita julkistamattomalla summalla.

– Olen nyt ollut reilun puoli vuotta mukana JJK:n toiminnassa. Olen nähnyt millainen halu ihmisillä täällä on kehittää ja rakentaa seuran ja joukkueen toimintaa jokapäiväisessä työssä.

– Se tekemisen taso on vakuuttanut ainakin meikäläisen, halusin sitoutua itsekin siihen rakennustyöhön. Kun itse rakentaa päivittäin joukkueen ympärillä tapahtuvaa toimintaa, ymmärtää että kaikki liittyy kaikkeen. Halusin omalta osaltani osallistua seuran talouden turvaamiseen, Martonen kommentoi.

Päävalmentajan päätös ottaa osaa osakeantiin vahvistui keskusteluissa osakeyhtiössä mukana olevien ihmisten kanssa.

– Tottakai toivon, että tämän innoittamana joku muukin JJK:n toiminnassa mukana oleva tai sitä kannattava lähtisi mukaan, Martonen viestittää.

Toimitusjohtaja Joni Vesalainen on Martosen ratkaisusta enemmän kuin mielissään.

– Onhan tämä täysin poikkeuksellinen sitoutumisen osoitus valmentajalta, että hän lähtee tällä tavalla mukaan seuran toimintaan. Martosen teko arvostetaan seurassa todella korkealle.

Vesalainen merkitsee itsekin lisää seuran osakkeita.

– Me ollaan Martsin kanssa molemmat tässä toiminnassa kaulaa myöten sisällä, ja halutaan tällä tavalla osaltaan viestittää myös ulospäin, että ollaan tosissaan, toimitusjohtaja kommentoi.

martsi tps