Joensuusta jatkopaikka – seuraava cup-ottelu kotikentällä

21.03.2015

1978540_10153156164538050_8919761212875656543_o

JJK haki Joensuusta 0-3-voiton ja jatkaa matkaansa Suomen cupin viidennelle kierrokselle.

JIPPO piti vieraitaan pitkään nollilla, mutta lopulta Mikko Manninen teki vieraille vapauttavan 0-1-osuman, kun hieman vaille tunti oli pelattu. Hetken kuluttua Tommi Kari lisäsi Kettupaitojen johtoa ja vielä lisäajalla Matti Lähitie viimeisteli loppulukemiksi 0-3.

JJK oli ottelussa ennakkoon selkeä suosikki ja hallitsikin peliä. Varsin nuorekkaalla ryhmällä liikenteessä oleva JIPPO puolusti kuitenkin erittäin urhoollisesti ja kesti hyökkäyksen toisensa jälkeen.

Kotijoukkue sai toisella jaksolla pallon kertaalleen myös vieraidensa verkkoon, mutta maalia ei hyväksytty.

58. minuutilla nähtiin lopulta ensimmäinen hyväksytty maali. Talven ensimmäistä otteluaan pelannut Jasin Abahassine keskitti Benno Hanslianin rajaheiton jäljiltä pallon maalin edustalle, jossa Manninen jatkoi lähietäisyydeltä pallon maaliin.

Vajaan vartin kuluttua kapteeni Kari nykäisi komealla laukauksella Kettupaitojen 0-2-johto-osuman. Komeudessa ei kalvennut myöskään lisäajalla nähty kolmas maali, kun topparina luutinut Lähitie sinetöi komealla kaukolaukauksella JJK:n 0-3-loppulukemiksi.

Seuraava ottelu onkin kotikentällä, kun viidennen kierroksen ottelussa PS Kemi saapuu vierailulle Jyväskylään. Ottelun ajankohta selviää myöhemmin.

JIPPO - JJK 0-3 (0-0)

0-1 58' Mikko Manninen

0-2 73' Tommi Kari

0-3 90+2' Matti Lähitie

JJK:n kokoonpano: Janne Korhonen; Benno Hanslian, Matti Lähitie, Antto Tapaninen, Niko Markkula; Robert Taylor (70' Jarkko Kosunen), Janne Kuhmonen (77' Saku Leppänen), Tommi Kari (c) (86' Oskari Peltonen), Mikko Manninen; Jasin Abahassine, Antto Hilska.

Vaihdossa: Tatu Österlund (mv), Joona Itkonen, Saku Leppänen (77'), Jarkko Kosunen (70'), Honar Abdi, Arjan Goljahanpoor, Oskari Peltonen (86').