JJK:ta ei eurokriisi hetkauta – Kettuseura alkoi painamaan omaa rahaa

15.12.2011

JJK:n kettueuro

Talouden turbulenssit eivät paljoa Keski-Suomen jalkapalloylpeyttä JJK:ta paina seuran valmistautuessa historialliseen eurokauteen 2012.

Uusimpana vetona JJK on alkanut painamaan omaa kettuvaluuttaansa, zorroeuroa. Kymmenen kettueuron seteleinä julkaistu lahjakortti on käypää rahaa JJK:n omissa myyntipisteissä ostaessasi esimerkiksi fanituotteita, pääsylippuja, kausikortteja tai kioskipalveluita. Lahjakortista ei anneta vaihtorahaa eikä se kelpaa anniskelupisteissä.

Komeaa lahjakorttia komistaa JJK:n entisen pelaajan, pelaajavalmentajan ja päävalmentajan Ville Prihan kuva. Priha oli tärkein yksittäinen palanen JJK:n noustessa syksyllä 2008 Veikkausliigaan ja kuuluu oikeutetusti myös Veikkausliigalegendojen harvaan ja valittuun sakkiin.

– Haluttiin tällä teolla muistaa Villen panosta keskisuomalaisen jalkapallon eteen. Villen mukana meille tuli ammattimainen tekemisen meininki ja sille pohjalle tässä tämä europaikkakin on rakennettu, seuran toimitusjohtaja Joni Vesalainen kuvailee tuoretta kunnianosoitusta.

Kymmenen kettueuron lahjakortti on ensimmäistä kertaa myynnissä tulevana viikonloppuna Jyväskylän keskustassa kauppakeskus Forumissa. JJK:n fanipiste on avoinna lauantaina 17.12. klo 11-16 ja sunnuntaina 18.12. klo 12-16. Tarjolla on myös muita JJK:n fanituotteita uunituoreista pipoista ja europaidoista alkaen, tervetuloa jouluostoksille!