JJK:n yritystapaamiset jatkuvat perjantaina 9.3. – tervetuloa Vesilinnaan!

07.03.2012

JJK B2BPitkä talvi vetelee jo viimeisiään ja pirteistä yöpakkasista huolimatta kevät on pian täällä. Kauttaaltaan uudistunut Harju valoineen ja kuppipenkkeineen viettelee tenhollaan ja mahtava jalkapallokausikin päästään potkaisemaan käyntiin – enää 38 päivää kauden alkuun!

Myös JJK:n yritystapaamiset saavat jälleen jatkoa. Kokoonnumme seuraavan kerran perjantaina 9.3. ravintola Vesilinnassa, joka on avannut ovensa mukavasti kevätkauden kynnyksellä.

Hyvän ruoan ja lounasseuran lisäksi tarjolla on taas painavaa asiaa kun vakuuttavan uran eri alojen johtotehtävissä luonut Mika Lallukka saapuu kertomaan meille työvoimaan liittyvistä haasteista nyt ja tulevaisuudessa. Aihe on varmasti ajankohtainen alalla kuin alalla ja luvassa on ajatuksia ja dialogia herättävä esitys.

Mitä, missä ja milloin? JJK:n yritystapaaminen ravintola Vesilinnassa perjantaina 9.3. klo 13-15.

Mitä on tarjolla? Maittava lounas, hyvää seuraa ja asiantuntijaluento.

Hinta? Ilmainen kaikille JJK-kumppaneille. Jos et vielä ole kettuverkostossa mukana, olet toki myös tervetullut tutustumaan toimintaamme.

Ilmoittautuminen? Laita sähköpostia Panulle (panu.sorjonen@jjk.fi) tai kilauta 040 411 0033 torstaihin 8.3. klo 13:00 mennessä.

 

Tervetuloa!