JJK:n Roosa nauha -pelipaidat nyt myynnissä – 100% tuotosta suoraan rintasyövänvastaiseen taisteluun, tule ja huuda omasi!

29.11.2011

JJK:n pinkit Roosa nauha -paidat nyt huutokaupassa - 100% tuotosta SyöpäsäätiölleRintasyövänvastaisen Roosa nauha -kampanjan virallinen jalkapalloseura JJK huutokauppaa kauden 2011 viralliset vaaleanpunaiset pelipaitansa jotka päällä Kettunuttujen pelaajisto saavutti juuri historiallisen pronssimitalin ja paikan Euroopan kentille.

Koko huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaan, jonka kautta kerätyt varat käytetään rintasyöpätutkimukseen sekä sairastuneiden ja heidän omaistensa tukemiseen.

Roosa nauha -huutokauppa on auki joulukuun puoleen väliin asti Huuto.netissä osoitteessa www.huuto.net/kauppa/jjk-roosanauha. Tarjolla on kaikkiaan 20 aitoa ja uniikkia pelaajien kentällä käyttämää pelipaitaa ja jokaiseen paitapakettiin kuuluu myös kantajansa nimikirjoitus.

Yritykset voivat osallistua huutokauppaan yhteyshenkilönsä nimissä. Yli 850 euron arvoiset lahjoitukset ovat suoraan vähennyskelpoisia verotuksessa.

Nyt huutamaan ainutlaatuinen ja alkuperäinen pinkki JJK-paita oman kotisi tai yrityksesi aulan komistukseksi/kaunistukseksi – klikkaa tiesi huutokauppaan tästä!