JJK:n Niko Markkula missaa maajoukkueleirin nilkkavamman takia

08.12.2010

JJK:n Niko Markkula missaa maajoukkueleirin nilkkavamman takia

Tänään alkava U21-maajoukkueleiri jää väliin JJK:n lupaavalta keskikenttäpelaajalta Niko Markkulalta viime lauantain hyväntekeväisyyskamppailussa vääntyneen nilkan takia. Myös ”Marsuna” tunnettu JJK:n oma kasvatti ehti taistella lähes koko pelin, kunnes kenkä teki tepposet ja nilkka muljahti ikävän näköisesti vaivaiset 15 sekuntia ennen loppuvihellystä.

”Kyllähän hyvän asian eteen on valmis vääntämään muutakin kuin nilkkansa, mutta totta kai maajoukkueleirin väliin jääminen harmittaa,” Markkula toteaa tuijottaen turvonnutta nilkkaansa. ”Onneksi tässä ei kuitenkaan ole kyse mistään sen isommasta, joten eiköhän tässä olla parin viikon sisällä jo takaisin täydessä iskussa”, JJK:n lahjakkuus jatkaa ja luottaa näyttöpaikkoja maajoukkuekuvioita ajatellen tulevan jatkossakin.

Myös JJK:n vuoden pelaajaksi valittu Patrick Poutiainen oli valittu maajoukkueleiritykseen, mutta armeijan harmaissa vedettävä loppukiri pitää miehen kiireisenä muilla kentillä. Huolimatta Markkulan ja Poutiaisen poissaolosta kettupaidat ovat tälläkin kertaa vahvasti läsnä maajoukkueen nuorten lahjakkuuksien joukossa, sillä Jyväskylän oma kasvatti Samu Nieminen ja loppukauden 2010 JJK:n värejä edustanut Kim Alonen ovat näyttämässä osaamistaan U21-joukkueen riveissä.

NikoMarkkula