JJK:n komea eurotaival niukasti päätökseen

26.07.2012

JJK:n loistava matka Euroopassa päättyi myöhään torstai-iltana Podgorican lämpimässä illassa niukimmalla mahdollisella tavalla: isäntäjoukkue FK Zeta voitti ottelun 0-1 Boris Dosljakin maalilla ja meni jatkoon vierasmaalisäännön turvin. Yhteismaalit olivat 3-3.

Zeta hallitsi ottelua alusta asti, mutta JJK puolusti kurinalaisesti ja tiiviisti, eikä todellista hätää ensimmäisellä puoliajalla ollut. Vieraiden peli toimi suunnitellusti aina 83. minuutille asti, jolloin Dosljak pääsi viemään isännät johtoon. JJK:lla oli ottelussa omat paikkansa, mutta maaliin palloa ei saatu ja näin jatkopaikka jäi tällä kertaa niukasti ulottumattomiin.

FK Zeta – JJK 0-1 (Dosljak 83′)

Korhonen; van Gelderen, Reintam (v), Pasoja, Markkula; Innanen (86′ Hilska), Tuomanen (85′ Linjala), Gruborovics, Poutiainen; Wusu, Markkanen (59′ Turpeenniemi).