JJK:n kausikortit nyt suoraan Facebookista

20.12.2010

fb-kausikortit2

JJK:n kausikortit voi hankkia nyt myös suoraan Facebookista

Vuoden 2011 kausikortit ovat käyneet ennätystahdilla kaupaksi ja nyt jokainen voi varmistaa oman istumapaikkansa Harjun hienossa tunnelmassa myös Facebookin välityksellä.

JJK on hyödyntänyt omassa viestinnässään aktiivisesti Facebookin tarjoamia mahdollisuuksia jo pidemmän aikaa ja nyt seura ottaa jälleen askelen eteenpäin tarjoamalla kausikortteja Facebook-sivullaan. Kausikortit-välilehden kautta jokainen kettufani voi tilata kausikortin kätevästi suoraan kotiinsa ja näin taata itselleen aitiopaikan nauttimaan maailman parhaasta keskisuomalaisesta jalkapallosta kaudella 2011.

”On hanget korkeat nietokset, mutta tällä vauhdilla joudumme myymään pian sitä kuuluisaa ei-oo:ta kausikorttien kyselijöille jo näin varhaisessa vaiheessa,” JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo jouluisesti hymyillen, viitaten niin kausikorttien ennätykselliseen kysyntään kuin myös Harjun nykyisen pääkatsomon rajalliseen kapasiteettiin.

Kausikorttiohjelman on toteuttanut JJK:n yhteistyökumppani Flowhouse Oy, joka on vastannut JJK:n sosiaalisen median kehittämisestä alusta alkaen. ”Tietääksemme tämä on maailman ensimmäinen Facebook-applikaatio jonka kautta voi ostaa kausikortin suoraan FB:n kautta,” Flowhousen toimitusjohtaja Kalle Kastikainen kommentoi lanseerausta. ”On hienoa toimia yhteistyössä JJK:n ja etenkin JJK:n laajan kannattajakunnan kanssa. Tavoitteemme on jatkossakin pysyä aallon harjalla niin Facebookin kuin muidenkin sähköisen viestinnän mahdollisuuksien hyödyntämisessä.”