JJK:n ja OP Keski-Suomen yhteistyö toimii mainiosti

30.06.2015

hamalainen-op-ks-jjk-haka-25062015JJK ja OP Keski-Suomi järjestivät torstai-iltana yhteistoimin uudenlaisen konseptin otteluisännyydestä.

Tilaisuus alkoi OP:n tiloissa keskustassa Private Banking –asiakastilaisuudella, jossa pankin puolesta isäntinä toimivat Timo Kalmari, Matti Halttunen, Antti Ketola, Jani Jokela ja Kati Lehmonen.

Aluksi käsiteltiin sijoittamiseen liittyen tuore markkinatilanne ja sen jälkeen JJK:n toimitusjohtaja Janne Mönkkönen esitteli seuran toiminnan uusia tuulia parinkymmenen hengen seurueelle. Luonnollisena jatkumona pankin ja jalkapalloseuran yhteistyölle keskustasta siirryttiin Harjulle ensin ruokailuun Kettuklubille ja sen jälkeen seuraamaan JJK-Haka –ottelua.

OP Keski-Suomen vieraana illanvietossa ollut Jari Hämäläinen oli oikein tyytyväinen illan antiin.

– Järjestelyt toimivat sekä OP:n että JJK:n puolesta oikein mainiosti, molemmilta oli tarjolla mielenkiintoista tietoa. Myös kaulaliina oli oikein positiivinen yllätyslahja illan isännältä.

– Keliolot ovat asiakastilaisuuksia ajatellen oma haasteensa Harjulla, mutta onneksi tunnelma korvaa paljon. Tasatulos oli kotijoukkueen kannattajalle pettymys, mutta onneksi sarja on tasainen ja vielä voi tapahtua aivan mitä vain. Peli oli kuitenkin oikein viihdyttävää ja ilta kokonaisuutena onnistunut!

Haluaisitko järjestää yrityksesi tiloissa asiakastilaisuuden kanssamme? Ota yhteyttä Janneen (040 7189 869 / janne.monkkonen@jjk.fi) tai Jamiin (040 5285 100 / jami.palsa@jjk.fi)!