Kettupaitojen hyökkääjäosastolla positiivista ruuhkaa

03.07.2011

Antto HilskaMaanantaina juhannustauon jälkeen tositoimiin palaavalla JJK:lla on varsinkin hyökkäyspään puolella positiivista ruuhkaa. Koko alkukauden sivussa olleet kärkipelaajat Babatunde Wusu ja Lasse Linjala ovat päässeet harjoittelemaan joukkueen mukana täysipainoisesti jo pidemmän aikaa ja molemmat ovat täydessä pelikunnossa. Tähän päälle kun lisätään vielä todella pirteitä otteita koko kauden ylläpitänyt kapteeni Mikko Hyyrynen ja Interiä vastaan viiltävän vaarallisesti esiintynyt Antto Hilska niin hyökkäyspäähän on tarjolla voimaa, taitoa ja tahtoa useammankin eri ryhmittymän muodossa.

Pitääkseen yllä koko hyökkääjäkatraan pelituntumaa JJK on vuokrannut keväällä kettuperheeseen kolmen vuoden sopimuksella liittyneen Antto Hilskan kahden ottelun ajaksi Ykkösessä pelaavaan FC Hämeenlinnaan, jossa Hilska esiintyy kentällä jo tänään sunnuntaina vieraspelissä HIFKiä vastaan.

– Antto on osoittanut niin treeneissä kuin pelikentälläkin todella hyviä otteita. Nyt on tärkeintä saada enemmän pelituntumaa miesten peleissä, koska kausi on pitkä ja takuuvarmasti Anton panosta kaivataan, JJK:n päävalmentaja Kari Martonen kommentoi kahden ottelun mittaista vuokrasopimusta.

– Tässä on tosiaan nyt valmentajalla mukava tilanne, kun jo kauden ensimmäisellä kolmanneksella pelanneet hyökkääjät ovat osoittaneet tasonsa ja saadaan vielä täydennystä Lintsin ja Tunden muodossa, Martonen jatkaa.