Kettupaitojen harjoitusotteluohjelma elää – viikonloppuna suunta Seinäjoelle

03.02.2015

killeri-treenit-2014-12-02

Vehkalammen hallin pystytykseen tulleet viivästykset ovat jatkuvasti muovanneet luonnollisesti myös JJK:n alkuvuoden harjoitusotteluohjelmaa.

Tämänhetkisen tiedon mukaan halli pyritään saamaan pystyyn jälleen loppuviikon aikana – varmaa tietoa ei kuitenkaan vielä ole siitä, milloin hallissa pystytään pelaamaan.

Hallin avajaisotteluna tullaan pelaamaan Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämänä JJK:n ja FC Vaajakosken välinen paikallisottelu. Ottelun ajankohdan varmistuminen antaa kuitenkin vielä toistaiseksi odottaa itseään.

10941261_10203781087628359_1550958433_n

Tämän lähemmäksi hallin pystytystä ei toistaiseksi olla päästy

Lauantaina suuntana Seinäjoki

JJK:n piti pelata tulevana lauantaina Vehkahallissa SJK/Kerho 07:aa vastaan, mutta koska vielä viikonlopulle hallia ei saatane pelikuntoon, tullaan ottelu pelaamaan vieraskentällä Wallsport Areenalla kello 14:15 alkaen. Kyseessä on jo talven toinen reissu Seinäjoelle, JJK kun kävi joulukuussa pelaamassa 1-1-tasapelin SJK:n vieraana.

Ensi viikolla JJK matkaa puolestaan Etelä-Suomeen ja kohtaa Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi nousseen HIFK:n. Ottelu pelataan Vantaalle viime vuoden lopulla rakennetulla Legirus Areenalla torstaina 12.2. kello 14:30.

Kemistä Kannonkoskelle

Kettupaitojen piti myös osallistua Kemissä järjestettävään viikonlopputurnaukseen myöhemmin helmikuussa ja pelata ottelut PS Kemiä ja OPS:a vastaan. Kemin palloiluhalli kuitenkin romahti ja repesi lumen painosta viime viikon lopulla eikä turnausta näin pystyttäne pelaamaan.

JJK pyrkii kuitenkin saamaan tilalle ainakin yhden korvaavan ottelun todennäköisesti Piispalaan Kannonkoskelle.