JJK:n euroliput myyntiin – torilla nähdään torstaina!

05.06.2012

Vapautuneet euroliput myynnissä Jyväskylän torilla torstaina 7.6. klo 17:00 alkaen!

JJK:n euroliput nyt myynnissä!

Tänään tiistaina on tasan kuukausi aikaa siihen kun JJK:n historiallinen taival UEFA Europa Leaguessa kaudella 2012-2013 alkaa.

Ensimmäisen kierroksen pelipäivät ovat torstai 5.7. ja torstai 12.7., joista JJK:n kotiottelu osuu suurella todennäköisyydellä ensimmäiseen ajankohtaan eli torstaille 5.7.

UEFA:n asettamien turvallisuusmääräysten mukaisesti JJK:n otteluissa Harjun ELY-stadionilla euro-otteluissa käytössä ovat vain pääkatsomon kuppipenkit, joten pääsylippuja kauan janottuihin europeleihin on tarjolla äärimmäisen rajoitettu määrä.

JJK:n uskollisilla kausikorttilaisilla on ollut etuosto-oikeus näihin paikkoihin, mutta vapautuneet liput tulevat myyntiin torstaina 7.6. klo 17:00 Jyväskylän torilla.

Tarjolla on samalla myös uusia JJK:n fanituotteita, joissa UEFA Europa League näkyy vahvasti mukana tuttujen kettukuosien kera. Iltatorin JJK-pisteestä saat hankittua myös ennakkoliput tulevan superviikon kahteen hegemoniaotteluun, joissa JJK kohtaa kotikentällään ensin KuPSin maanantaina 11.6. ja heti perään HJK:n lauantaina 16.6.

Lisätiedot ja lippuhinnat euro-otteluihin löytyvät kätevästi JJK:n sivujen Ottelut / UEFA Europa League 2012-2013 -kohdasta.

Tervetuloa torille torstaina!