JJK:n Cup-taival katkesi Maarianhaminassa

10.04.2012

JJK joutui taipumaan IFK Mariehamnin vieraana Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussa tiistai-iltana, kun kotijoukkue oli parempi lukemin 4-1.

Antto Hilska vei vieraat johtoon, kun 37 minuuttia oli pelattu. Mikko Innanen keskitti vasemmalta, Mikko Manninen poimi pallon ja jatkoi sen maalin eteen, josta Hilska sai laittaa pallon tyhjään maaliin.

Kotijoukkueen vastaus tuli vain pari minuuttia myöhemmin. Petteri Forsellin unelmaveto painui vastustamattomasti yläkulmaan ja lukemat olivat näin 1-1.

Heti tauon jälkeen Aleksei Kangaskolkka vei vieraat johtoon, kun kulmapotkun jälkitilanteesta Kangaskolkka pääsi laittamaan kakkospallon maaliin. 75. minuutilla sama mies oli jälleen asialla lisäten IFK:n johdon jo 3-1-lukemiin. Mathias Viklöf kaunisteli vielä lopputulokseksi 4-1 viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Maalipaikkojen valossa ottelu oli tasainen, mutta kotijoukkue käytti paikkansa vieraita paremmin ja jatkaa tietään Suomen Cupissa 7. kierrokselle. JJK taas keskittää nyt kaiken tarmonsa kuluvan viikon sunnuntaina alkavaan Veikkausliigaan.