JJK:n Cityketut juhlivat sarjavoittoa ja nousua Viitoseen!

17.09.2019

JJK:n joukkue Cityketut varmisti viime viikolla sarjavoiton Keski-Suomen Kuutosessa ja pääsivät näin juhlimaan kauan kaivattua nousua Miesten Viitoseen kaudelle 2020.

Cityketut perustettiin miesten sarjoihin talvella 2012-13 pelaaja-valmentaja Jukka Kemppaisen aiemmin valmentaman 1995-1996-ikäluokan kolmosjoukkueen rungon ympärille heidän kasvettuaan B-junioreista yli-ikäiseksi.

Ajatuksena on ollut tarjota JJK:n junioriputken päähän aikuisten joukkue myös niille pelaajille, jotka eivät päädy aikuisissa tai vanhemmissa juniori-ikäluokissa edustusjoukkueisiin, mutta kuitenkin haluavat harjoitella säännöllisesti. Joukkueen nykyisessä ringissä on mm. toistakymmentä 1999-2000-ikäluokan entistä JJK-junioria. Joukkueessa on kaiken aikaa pidetty ovet auki myös seuran ulkopuolelta tuleville pelaajille, mutta useimmilla pelaajista on kuitenkin ollut joku kontakti joukkueen pelaajistoon jo entuudestaan.

Päättynyt kausi oli Cityketuille seitsemäs kausi aikuisten sarjoissa ja sarjataso vaihtuu nyt ensimmäistä kertaa. Alkuperäisestä seitsemän kauden takaisesta porukasta jäljellä on valmentaja Kemppaisen lisäksi vielä 4 muuta pelaajaa ja kaivattu nousu on mieluinen asia koko porukalle.

-Useamman kauden yrittämisen jälkeen sarjan voitto on iso juttu meille ja olemme innolla ottamassa nousua vastaan, Kemppainen kommentoi.

Sarjavoitto varmistui viime perjantai-iltana Säynätsalossa pelatussa kamppailussa Rangersia vastaan, jonka Cityketut veivät 0-10 murskalukemin. Ottelun tehomiehenä hääri vuonna 2000 syntynyt JJK-kasvatti Elmeri Turpeinen peräti viidellä osumallaan.

Onnittelut koko joukkueelle!

 

Cityketuissa kaudella 2019 esiintyneet pelaajat:

Amin Yousuf Anwar
Heikkinen Joni
Iivanainen Tommy
Kangas Toni
Kemppainen Jukka
Kim Dongjo
Kostiainen Leevi
Kunelius Konsta
Laine Ahti
Lamberg Nuutti
Lankinen Konsta
Leskinen Eikka
Linnove Jussi
Muikku Niko
Paajanen Tatu
Peura Samuli
Rajala Joni
Rautanen Pekka
Saarinen Sebastian
Salonen Aaron
Salonen Joni
Savolainen Oula
Selenius Vili
Särkkä Atte
Takala Juuso
Toivari Santtu
Turpeinen Elmeri
Tyrväinen Panu
Varjus Eero
Ylinen Juha

Kuva: Janne Nieminen