JJK:lle tappio Vantaalla

14.01.2012

JJK:n vuoden 2012 ensimmäinen ottelu päättyi tappioon, kun PK-35 oli Myyrmäki-hallissa pelatussa harjoitusottelussa parempi lukemin 3-0.

Rikkonaisessa ottelussa ei juurikaan tyylipisteitä jaeltu ja vieraiden otteissa näkyi vielä talven pelaamattomuus. Kotijoukkue sai prässillään sekoitettua jyväskyläläisten peliä, eikä yhteistä säveltä kettulauman sisällä tuntunut löytyvän. JJK:n hyvän alun jälkeen kotijoukkue meni johtoon komealla kaukovedolla ja tuplasi johtonsa vielä ennen taukoa.

Toisella puoliajalla kettupaidat pääsivät paremmin peliin mukaan ja saivat luotua vaarallisia paikkojakin, mutta maaleja ei vierailta kuitenkaan nähty – kertaalleen pallo tosin toimitettiin isäntien maaliin, mutta Babatunde Wusun osuma hylättiin käsivirheen takia. Kotijoukkue taas käytti paikkansa tehokkaasti hyväkseen ja kaunisteli lukemiaan vielä kolmannella maalilla ansaiten näin voittonsa.

JJK:n seuraava ottelu on tulevan viikon perjantaina 20.1., kun vuosi korkataan myös varsinaisten kilpailullisten otteluiden osalta ja Liigacupin avausottelussa vastaan asettuu KuPS. Ottelu pelataan Seinäjoen Wallsport Areenalla kello 14.40.