JJK:lle liigalisenssi kaudelle 2011

15.12.2010

Palloliitto        JJK

JJK:lle liigalisenssi kaudelle 2011

Suomen Palloliiton liigalisenssikomitea päätti tiistaina 14.12.2010 järjestetyssä kokouksessaan myöntää JJK:lle liigalisenssin Veikkausliigakaudelle 2011.

”Hieno juttu että voimme taas 100%:sti keskittyä tulevaan kauteen. Liigalisenssin jokasyksyinen uusiminen teettää aina jonkin verran ylimääräisiä paperitöitä toimistolla, mutta totta kai se on kaikkien etu että kattojärjestöt pitävät huolen seurojen elinvoimaisuudesta ja olosuhteiden kehityksestä,” kettupaitojen toimitusjohtaja ja äänitorvi Joni Vesalainen argumentoi virallinen lisenssipaperi kourassaan. ”Meillä on niin pelaajistossa kuin taustavoimissa kova draivi päällä vaikka vihreät verat siintävät vielä muutaman kuukauden päässä, ja voin sanoa että JJK-leiri sykkii tällä hetkellä elinvoimaisempana kuin koskaan aikaisemmin,” Vesalainen jatkaa.

Paineita keskisuomalaisen jalkapallon harteilta on omalta osaltaan lievittänyt myös Jyväskylän kaupunki, joka on sitoutunut kettujen kotikolon eli Harjun kehittämiseen Veikkausliigakriteerien edellyttämässä aikataulussa.