JJK YHTEISKUNTAVASTUU – Waarin satku pistää hyvän kiertämään

14.03.2012

JJK:n nettisivuilta tuttu vedonlyöntianalyytikko Waari jatkaa yhteiskuntavastuutempauksiaan kettuseuran hengen mukaisesti.

Tällä kaudella Waari sijoittaa viimeistä lukuun ottamatta kaikille Veikkausliiga-kierroksille Veikkauksen Pitkävetoon 100 euroa. Kaikki 3200 euron panoksilla lunastetut voitot Waari luovuttaa valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Koko potti luovutetaan hyvään tarkoitukseen JJK:n viimeisessä ja mestaruuden ratkaisevassa kotipelissä 27.10.2012 HJK:ta vastaan.

Waari kommentoi hankettaan:

– Kerran Vehkalammella JJK:n pelissä oli Waarin näpit aivan jäässä pakkassäässä. Ystäväni Sepe huomasi tämän ja lainasi klassisen tyylikkäitä nahkarukkasiaan. Tuntui, että rukkasten sisävuori lämmitti koko sielua! Joskus on siis hyvä saada rukkaset ja nyt ne pannaan symbolisesti kiertämään ja lämmittämään muidenkin käsiä ja mieltä.

Waarin pelivalintoja voi seurata Twitterissä www.twitter.com/kettuwaari ja JJK:n nettisivulta.

Hurmokselliseen kevätfiilikseen sukeutunut Waari sijoittaa kolme extrapanosta jäljellä oleviin Liigacup-peleihin, jolloin hyväntekeväisyystempauksen kokonaissummaksi muodostuu muhevat 3500 euroa.

Waari