JJK YHTEISKUNTAVASTUU – Total Kiinteistöpalvelut ja JJK vahvasti mukana Joulupuu-keräyksessä

07.12.2010

JJK YHTEISKUNTAVASTUU – Total Kiinteistöpalvelut ja JJK vahvasti mukana Joulupuu-keräyksessä

 Joulupuu-keräyksessä kerätään lahjoja Jyväskylän alueen 0-12 vuotiaille lapsille, joiden luona joulupukki ei muuten välttämättä pääsisi käymään taloudellisista syistä. JJK on toistamiseen mukana nyt neljättä kertaa järjestettävässä keräyksessä tapahtuman virallisena suojelijana ja JJK:n pelaajia on paikan päällä kauppakeskus Forumissa vastaanottamassa lahjapaketteja.

Myös JJK:n pääyhteistyökumppani Total Kiinteistöpalvelut osallistuu Joulupuun rakentamiseen ja lahjoittaa keräykselle 1000€ JJK:n yhteiskuntavastuuohjelman kautta. ”Total Kiinteistöpalvelut Oy:n yksi ohjenuorista on vastuullinen liiketoiminta ja pääosin paikallisena palvelutuottajana halusimme ehdottomasti olla mukana Joulupuu-keräyksessä,” toimitusjohtaja Reijo Kujala toteaa. ”Total on ollut pitkään mukana JJK:n yhteistyökumppanina ja arvomme kohtaavat erittäin hyvin,” Kujala jatkaa ja haastaa koko seudun mukaan lahjatalkoisiin.

Neljättä kertaa järjestettävä Joulupuu-keräys käynnistyy tänään 7.12. kauppakeskus Forumin Kävelykadun tasossa ja lahjoja voi tuoda paikan päälle tiistaista perjantaihin klo 11 – 18, lauantaina klo 10 – 17 ja sunnuntaina klo 12 – 18. Toivomme että lahjat ovat uusia/käyttämättömiä ja valmiiksi paketoituja, tämä helpottaa pukin tehtäviä Joulun lähestyessä.

 

JJK:n pelaajia on paikalla Joulupuu-keräyksessä:

tiistai 7.12. klo 12 – 13

keskiviikko 8.12. klo 11 – 13

torstai 9.12. klo 12 – 13

perjantai 10.12. klo 11 – 13

sunnuntai 12.12. klo 13 – 17

 

Tervetuloa paikan päälle –  tämän Joulun paras teko  on lahjoittaa lapselle!