JJK vs. KuPS maanantaina klo 18:30 – futiskuume nousee, yli 1500 ennakkolippua myyty!

20.05.2011

JJK - KuPS maanantaina 23.5. klo 18:30

Uskomattomalla taistelulla upeat vieraspisteet Turun linnasta perjantaina vienyt JJK nostattaa korkeita jalkapalloaaltoja läpi Keski-Suomen järvimaisemien ja Harju tulee täyttymään maanantain klassikkokamppailussa KuPSia vastaan täpötäyteen.

Perjantai-iltaan mennessä suvereenin liigajohtajan seuraavaan kotiotteluun oli myyty yli 1500 ennakkolippua ja Kettupaitojen perjantaina esittämät voittajan otteet olivat omiaan lisäämään ennakkohekumaa ottelun alla. Ennakkopisteisiin on juuri viety lisää lippuja, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja käydä hakemassa omansa kun vielä ehtii!

Pisteenä i:n päällä Jyväskylään on luvattu maanantaiksi varsin kesäistä keliä, joten tarjolla on auringonpaistetta, hymyileviä ihmisiä, hurmoksellista tunnelmaa ja loistavaa hyökkäyspeliä á la JJK navan täydeltä. Tervetuloa viihtymään!

JJK vs. KuPS maanantaina 23.5. klo 18:30 Harjun stadionilla. Portit auki klo 17:30, ennakkoliput Intersport megastore Tourula, Intersport Asema-aukio, Grand Star Café, Matsi Bar, Lippupalvelun myyntipisteet sekä www.lippupalvelu.fi.