JJK vs. KuPS ensi maanantaina – ennakkoliput myynnissä ja Harju täyttyy!

19.05.2011

JJK vs. KuPS täyttää Harjun ensi maanantaina

Ensimmäinen tämänvuotisista Keski-Suomen El Clásicoista pelataan ensi maanantaina 23.5. Harjun tarunhohtoisella stadionilla kun Kuopion keltamustat eurokenttäilijät saapuvat haastamaan liigajohtaja-JJK:n. Nämä Väli-Suomen derbyiksikin nimetyt kamppailut ovat perinteisesti olleet jalkapalloa parhaimmillaan eli täynnä tiukkoja tilanteita ja käsinkosketeltavaa tunnelmaa kentänrajojen molemmin puolin eikä yleisö tule pettymään tänäkään vuonna.

Pelipäiväksi on luvattu aurinkoista kesäkeliä ja ennakkolipunmyynti käykin jo kuumana. Nyt kannattaakin ehdottomasti hyödyntää aurinko- ja päätykatsomoiden kohdalla kahden euron ennakkoalennus ja käydä kaappaamassa oma tiketti saman tien kun pääsylippuja vielä löytyy.
Ennakkoliput ovat myynnissä Intersport megastore Tourulassa, Intersport Asema-aukiossa, Grand Star Caféssa, Matsi Barissa ja Lippupalvelun myyntipisteissä sekä verkkopalvelussa www.lippupalvelu.fi.

JJK – KuPS maanantaina 23.5. klo 18:30 Harjun stadionilla. Tervetuloa kaatamaan yhdessä Kuopio ensimmäistä kertaa JJK:n liigahistoriassa!