JJK vs. Jaro torstaina- Kotipizza saapuu stadionille!

22.05.2012

Kotipizza saapuu JJK:n kotistadionille

Juuri voitokkaalta Turun reissultaan palannut kettunuttuinen JJK jatkaa liigataivaltaan kotikentällä jo tulevana torstaina 24. päivä kun verkkoja oikein urakalla heiluttavan sinipunakoneen tielle saapuu vieraita Pohjanmaalta.

Maalinälän tyydyttämisen lisäksi aurinkoisen Harjun ELY-stadionin yleisöä hellitään torstaina myös kentänlaidalla kertaluokkaa herkullisemmilla antimilla kun JJK:n kotikentän kupeessa Sepänaukiolla vast’ikään avattu Kotipizza valmistaa ottelun puoliajalle aimo annoksen herkullisia pizzaslicejä!

Korkealuokkaisista raaka-aineista tehdyt maanmainiot ja taatusti tuoreet pizzapalat ovat tarjolla heti puoliajalla erillisestä Kotipizza-pisteestä JJK:n normaalien kioskipalveluiden ohessa ja lähtevät mukaasi erittäin kohtuuhinnalla. Pizzasliceja on tarjolla vain rajoitettu määrä, saavu ajoissa hakemaan herkkusi ja bongaa samalla myös huippuedullinen pizza slice + limsa -paketti!

 

Veikkausliigaottelu JJK vs Jaro torstaina 24.5. klo 18:30 Harjun ELY-stadionilla. Tarjolla mahan täydeltä aurinkoa, maaleja ja nyt myös herkullista Kotipizzaa – tervetuloa!