JJK vs FC Jazz -harjoitusottelu tänään Vehkalla

29.03.2014

JJK - FC Jazz la 29.3. klo 14 Vehkalammella

Ketut jatkavat kilpakauteen valmistautumista  tänään lauantaina harjoitusottelulla erittäin mielenkiintoista vastustajaa eli FC Jazzia vastaan. Ottelu pelataan aina aurinkoisella Vehkalammella klo 14:00 alkaen.

JJK Juha PasojaJJK:n päävalmentaja Juha Pasojalla on selkeät teesit päivän otteluun:

– Ollaan käyty omaa pallollista pelaamista tarkkaan läpi viime aikoina ja pyritty kehittämään uusia ratkaisumalleja eri pelitilanteisiin. Tänään nähdään miten opit harjoituskentällä jalostuvat ottelutapahtumiin hyvätasoista joukkuetta vastaan, Paso maalaa päivän pääpointit puheessaan.

Joukkueen pelaajatilanne on poikkeuksellisen hyvä ja se kuuluisa tekemisen meininki on ollut korkealla tasolla koko harjoituskauden.

– Joo, erittäin positiivisia asioita voi nostaa esiin paljon. Pojat tehneet kovaa ja hyvää duunia läpi talven, silti nyt keväällä pystytty vaan nostamaan harjoittelun tasoa koko ajan. Ekaa kertaa päästään myös treenimatsiin käytännössä täydellä rosterilla joten valinnanvaraa riittää eri pelipaikoille, ainoastaan J.R. (eli Topi Järvinen, toim. huom.) parantelee pikku kolhuaan vielä pari viikkoa, Juha kertoo kuulumisia treenikenttien menosta ja joukkueen terveystilanteesta.

Topia lukuunottamatta Vehkalammella kirmaakin tänään lähes koko kettulauma täydessä koostumuksessaan, tosin Severi Vielma, Honar Abdi ja Iiro Järvinen matkaavat A-nuorten mukana Seinäjoelle tärkeään SM-karsintaotteluun.

– Tässä riittää nyt pelureita ja toisaalta minuutit tekevät kaikille hyvää, joten Seven, Hondan ja Iiron rohkenin päästää pohjanmaalaisia kaatamaan, Pasoja pohtii.

Kausi lähestyy, Jazz erinomainen vastustaja

JJK vieraili vuorollaan Satakunnassa jo tammikuun puolella ja silloin treenimatsin tuloksena oli JJK:n vierasvoitto lukemin 1-2. Kettujen maalit Jazzin kotikentällä nakuttelivat Aleksis Lehtonen sekä Jasin Abahassine, ja sama kärkikaksikko löytynee tänäänkin JJK:n avauksesta. Pasoja ei näe kuitenkaan paljoa yhtäläisyyksiä päivän ottelun ja sydäntalvella pelatun matsin välillä.

– Tammikuussa molempien joukkueiden kokoonpano ja pelityyli elivät vielä paljon, nyt kun kausi on jo melkein ovella niin varmasti täysin erityyppinen peli luvassa. Tämä palvelee meitä hyvin kun nähdään tulevan kesän vastustaja ja päästään vähän ottamaan tuntumaa heidän pelityyliin, Paso naulaa.

Harjoitusottelusta kun on kyse niin tulos on silti yhä toisarvoinen seikka.

– Näin se menee, oman tekemisen kautta lähdetään pelaamaan ja sitä kehittämään. Kyllä sieltä tuloskin tulee jos näissä onnistutaan. Toki jo tiistaina onkin eri ääni kellossa ja silloin pelataan ainoastaan tuloksesta, Paso päättää ja viittaa samalla aprillipäivänä pelattavaan Suomen Cup -otteluun Järvenpäässä.

 

Harjoitusottelu JJK vs FC Jazz tänään lauantaina 29.3. klo 14:00 Vehkalammen urheilupuistossa, vapaa pääsy. Kettukioski palvelee kahvin ja pikkupurtavan merkeissä.

JJK:n alustava avauskokoonpano: Marttinen – Hanslian, Van Gelderen, Tapaninen, Maltsin – Kari, Taylor, Manninen, Hilska – Abahassine, Lehtonen

JJK Antto Hilska tuulettaa maalia Vehkalammella

”Hilu” pääsi tuulettamaan maalia Vehkalammella viikko takaperin – heiluvatko verkot tänään?