JJK vs. FC Honka torstaina Harjulla – julkkistulosvetovieras luottaa Kettujen kotitaikaan

22.06.2011

JJK + Harjun Pojat = Eurooppaan!

JJK kohtaa koko Keski-Suomen maakunnan kesäisessä juhlaottelussa kokkoaineksien keräystäkin ajatellen otollisesti juuri FC Hongan Espoosta torstaina Harjun stadionilla pelattavassa huippuottelussa. Kuudetta perättäistä kotivoittoa vahvasti hakevan Päijänteen Barcelonan julkkistulosvetovieraana on illan jännitysottelussa itse JJK:n uskollisen faniryhmän eli Harjun Poikien Antti Kervinen, joka luottaa täysillä Kettupaitojen painamiseen myös tällä kertaa.

– Alkukausi on ollut hieno niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin. Vain kaksi tappiota ja nekin ovat tulleet vieraissa Klubia ja Interiä vastaan. Hyökkäyksessä on ollut taitoa ja luovuutta olan takaa, vielä kun saadaan karsittua muutamat virheet omassa päässä pois niin europelit kutsuvat, Antti analysoi mennyttä liigakolmannesta.

Vaikka FC Honka ei ole vastuksena sieltä helpoimmasta päästä, Kervisellä on selkeä näkemys ottelun kulusta torstaina:

– JJK vie ottelun 3-1 ja espoolaisille on luvassa kotijoukkueen osalta kunnon kettumaista hyökkäyspeliä.

JJK uskoo täysillä Antin povauksiin ottelun lopputuloksesta ja lyökin Veikkauksen tulosvedossa 20 euron arvoisen vedon kotijoukkueen 3-1 voitolla. Rahojen kolahtaessa laariin koko voittopotti lahjoitetaan tuttuun tapaan Keski-Suomen Keskussairaalan Lastenosastojen Tuki ry:lle.

Aktiivisen ja JJK:lle elintärkeän faniryhmän edustajana Kervinen on iloinen komeista yleisömääristä Harjun jalkapallopyhätössä ja toivoo myös suurien massojen lähtevän rohkeasti ja äänekkäästikin tukemaan koko maakunnan omaa joukkuetta:

– Toivottavasti muukin yleisö kannustaa joukkuetta aktiivisesti – meidän luokse päätykatsomoon kaikki ovat myös erittäin tervetulleita!

 

JJK – FC Honka Harjun stadionilla torstaina 23.6. klo 18:30. Ennen ottelua lauletaan Juhannuksen kunniaksi Keski-Suomen kotiseutulaulu Semmarin vetämänä – tervetuloa potkaisemaan kesä ja Juhannus käyntiin!