JJK-VPS: Tommi Kari aloittaa Wusun kärkiparina

16.10.2011

161011JJK_VPSKettupaidat isännöi Harjulla kello 15 alkavassa liigaottelussa VPS:a. Ratkaisijan viittaa tarjotaan ainakin Tommi Karille, joka nousee avauskokoonpanoon Babatunde Wusun kärkipariksi. Sama vanha tutkapari niitti tuhoa Ykkösessä jo neljä vuotta sitten.

– Tommi haluaisi aina pelata tuossa roolissa, joten tilanne on sikäli hyvä. Hänellä on erittäin hyvä oikea jalka, jota pitäisi nyt päästä käyttämään vastustajan linjan edessä. Tommi on osoittanut, että hän pystyy pelaamaan paitsi tuloksekkaasti, myös joukkueelle. Kyllä mä uskon, että tänään on Tommin päivä, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

Karin nousu avauskokoonpanoon ainoa muutos torstain HJK-peliin nähden. Siten puolustuslinjana jatkaa nelikko Markkula-Reintam-Pasoja-Latikka ja keskikentän ytimessä Jukka-Pekka Tuomanen ja Patrick Poutiainen. Pelikieltonsa sovittanut Anssi Virén tulee penkille.

– Olin hyvin tyytyväinen joukkueen esiintymiseen Helsingissä. Nyt täytyy uskaltaa pelata pallollisena ja olla aktiivinen, syöttösuuntia pitää löytyä, Martonen vaatii.

– Mulle riittää, että tehdään yksi maali ja pidetään oma pää puhtaana. Ihan varmasti me saadaan luotua riittävä määrä maalintekopaikkoja.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Markkula, Reintam, Pasoja, Latikka; Tumanto, Poutiainen, Tuomanen, Manninen; Kari, Wusu.
Vaihtopenkki: 31 Koski, 2 Nieminen, 7 Virén, 12 Tapaninen, 15 Hilska, 17 Linjala.