JJK-VPS: Tamás kaipaa suoraviivaisuutta

09.06.2011

14-tams-gruborovics-jjk2011Yhteensä kolmesti kahdessa edellisessä pelissä maalannut keskikenttäpelaaja Tamás Gruborovics uskoo HJK:n kymmenen päivää sitten tarjoaman selkäsaunan tuoneen joukkueelle tervettä oppia.

– Siinä pelissä meiltä puuttui tietty nälkä, peli puuroutui oikealle ja HJK löysi tilaa meidn väleistä. Tietenkin HJK myös rankaisi kaikista paikoistaan lukuun ottamatta yhtä pelin lopussa, Tamás miettii.

– Nyt osataan toivottavasti levittää peliä paremmin, ja sitä kautta itsekin pääsisi paremmin peliin sisään. Oma peli on muuten mennyt pikku hiljaa eteenpäin.

Maaottelutauko tuli tiukan alkukauden jälkeen hyvään saumaan. Harjun sametille astelee torstaina nälkäinen isäntäjoukkue.

– Akut on ladattu, ja ammennetaan auringosta energiaa. Alkukaudesta oli ilo huomata, että voitettiin monta vaikeaa peliä. Voittaminen halu on syttynyt keväällä ihan uudella tavalla, vaikka sinänsä ei ole yllätys että on mennyt hyvin. Jatketaan samaa, mutta pitää tajuta että jokainen voitto pitää tehdä ja haluta, Tamás sanoo.

Kettupaitojen reittiä voittojen tielle tukkii torstaina VPS. Gruborovics tuntee vastustajan vaarallisuuden, vaikka alkukauden seitsemästä ottelusta vaasalaiset keräsivät seitsemän pistettä ja majailevat sarjataulukon alemmalla puoliskolla.

– VPS on vaarallinen. Siellä on hyviä pelaajia, he ovat alisuorittaneet tähän saakka. Luultavasti VPS yrittää iskeä vastahyökkäyksillä meitä vastaan, ja ne pitää saada poikki ajoissa.

– Omassa pelissä pitäisi päästä vähän suoraviivaisempaan suuntaan, ettei näperreltäisi liikaa.

JJK-VPS Harjulla tänään kello 18.30.
Harjulla ensi kertaa myös Matsi Barin anniskelutasanne.