JJK-VPS: Sund avauksessa 200. liigaottelussaan

19.07.2010

JJK-VPS: Christian Sund avauksessa
200. liigaottelussaan

Christian Sund palaa avauskokoonpanoon illan VPS-ottelussa ja pelaa näin uransa 200. liigaottelun Harjun illassa. Vaasalaislähtöisen Sundin liigaura alkoi juuri VPS:ssa vuonna 1999.

– Sund tulee Tuomasen paikalle, tämä on pelikohtainen ratkaisu jolla haetaan pientä rotaatiota. Se on iso peli Krisulle, vastassa on vaasalaisseura ja lisäksi vielä tämä juhlapeli, valmentaja Jori Särkkä toteaa.

Sund pelaa keskikentällä Patrick Poutiaisen aisaparina. Muuten kokoonpano on muuttumaton viikon takaiseen Haka-otteluun nähden.

Valmennusjohtoa on lämmittänyt erityisesti hyökkäyspelin terävöityminen ja hyökkääjien tehojen löytyminen viime peleissä.

– Hyyrysen Mikko on selvästi löytämässä sen parhaan sävelen, tämä on kuitenkin niin kova sarja että kokeneellekin pelimiehelle ottaa aikansa päästä pitkän loukkaantumisen jälkeen iskuun.

– Lasse (Linjala) puolestaan on pystynyt peleissä pelaamaan aika hyvin vahvuuksillaan, hän on esiintynyt ilman muuta positiivisesti. Lada (Mika Lahtinen) taas on onnistunut laidalla hyvin, pystynyt osallistumaan hyökkäyspeliin ja tukee puolustussuuntaan niin keskikenttää kuin omaa laitapuolustajaa, Särkkä summaa.

 

JJK-VPS Harjulla kello 20.30.

JJK
> Kokoonpano
1 Szerovay
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
9 Lahtinen
23 Poutiainen
18 Sund
10 Kari
17 Linjala
20 Hyyrynen
> Vaihtopenkki: 12 Myllymäki, 2 Nieminen, 6 Tuomanen 8 Lähitie, 14 Sinisalo, 16 Markkula, 18 Abahassine