JJK-VPS: infoa ja aikataulua riemukkaasta vappumaanantaista

30.04.2012

Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja lupailee huikeaa vappumaanantaita! Kello 18:30 vihelletään Harjun sametilla käyntiin Veikkausliigan kauden 2012 neljännen kierroksen ottelu Jyväskylän JJK:n ja Vaasan VPS:n välillä – tässä jälleen tietopakettia päivän ohjelmasta!

 

Kettupaitojen myyntipiste palvelee jälleen Kävelykadulla Sokoksen edessä kello 14 – 16. Myyntipisteeltä voi tuttuun tapaan ostaa ennakkoon aluelipun erikoishintaan 10€ (normaali ennakkohinta 13€) – tai muitakin lippuja, kausikortin tahi huippuhienoja kettufanituotteita! Paikalla on luonnollisesti jälleen myös kettutähtiä jututettavaksi.

 

Itse otteluun Harjun stadionin portit aukeavat tuttuun tapaan kello 17:30. Tuolloin avaa ovensa myös Klubiteltta sekä ensimmäistä kertaa tällä kaudella myös Kettutasanne! Jokainen täysi-ikäinen kettufani voi siis halutessaan poiketa virvokkeilla ottelun yhteydessä. Huomaattehan kuitenkin otteluun varautuessanne, että toistaiseksi Kettutasanteella käy maksuvälineenä vain käteinen.

 

Perheen pienimpiä puolestaan viihdyttää jälleen Peukkulan puuhapiste, jossa löytyy pomppulinna ja muuta hauskaa huvia! Vanhemmille kettufaneille muistutuksena, että pikkuväkihän peuhaa puuhapisteessä aina vanhempiensa vastuulla.

 

500 ensimmäiselle Harjulle saapujalle on tänään luvassa Elosen tarjoama maukastakin maukkaampi vappumunkki, joten paikalla kannattaa olla ajoissa, niin saa suun makeaksi!

 

Ottelun puoliaikatauolla on luvassa historiallinen hetki, kun Harjun stadionin nimiarpajaiset järjestetään suorassa UrhoTV:n lähetyksessä. Onnettarena toimii ottelun Julkkistulosvetäjä A-P ”Kenkä” Siekkinen. Stadionarpoja voi ostaa kello 14:00 asti, joten vielä ehdit mukaan!

 

Tervetuloa viettämään vappuaattoa koko perheen voimin aina aurinkoiselle Harjun stadionille!

 

harju-panorama-01052011

 

 

TM