JJK vauhdittaa sairaanhoitajien rekrytointia Jyväskylän seudulle

20.03.2012

JJK vauhdittaa sairaanhoitajien rekrytointia Jyväskylän seudulle. JJK, Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu ovat sopineet yhteistyöstä, jossa sairaanhoitajien rekrytointiosasto on jalkapallohenkinen valtakunnallisilla Sairaanhoitajapäivillä Helsingissä 22.–23.3. 2012. Messuosaston sisällöissä korostetaan Jyväskylän seudun erinomaisia työelämän, koulutuksen ja vapaa-ajan mahdollisuuksia.

JJK-teeman kautta nousee esille seudun vahva harrastus- ja vapaa-ajantoiminta.

– Jyväskylä tunnetaan liikuntakaupunkina ja esimerkki urheiluseurojen vahvasta kehityksestä on JJK:n jalkapallon Veikkausliigan viime kauden 3. sija. Saavutus on merkittävä, sillä kyseessä oli vasta joukkueen kolmas liigavuosi. Joukkue pelaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa keskisuomalaisen jalkapalloilun historiassa myös UEFA Europe Leaguessa. Samanlaista rakettimaista nousua haemme nyt myös hoitajien rekrytointiin, naurahtaa Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden rekrytointipäällikkö Mia-Riitta Allik.

Sairaanhoitajien työalueena Keski-Suomi on monipuolinen. Jyväskylän kaupunki ja sairaanhoitopiiri ovat Keski-Suomen alueen suurimmat hoitajien työnantajat. Organisaatioilla on työsuhteissa yhteensä yli 4000 hoitotyön ammattilaista. Molemmat organisaatiot rekrytoivat läpi vuoden huomattavia määriä pitkä- ja lyhytaikaisia hoitotyön sijaisia.

Alueen valtti on myös lähellä olevat monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joissa sairaanhoitajille korostuu erityisesti Jyväskylän ammattikorkeakoulun koulutustarjonta.

– Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa sairaanhoitajille loistavat mahdollisuudet täydennys- ja jatkokouluttaa itseään joustavasti työajat huomioiden. Haku AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen on käynnissä parhaillaan, kertoo JAMK:n koulutuspäällikkö Leena Liimatainen.

 

Hoitsukuvaus160312_2

    Kuvassa JJK:n pelaajat Lasse Linjala, Antto Tapaninen, Jukka-Pekka Tuomanen, Juha Pasoja, Mikk Reintam ja Janne Korhonen sekä sairaanhoitajat     Maarit Rautiainen, Ulla Lehtonen ja Kati Jetsu.


Lisätietoja:

 Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden rekrytointipäällikkö Mia-Riitta Allik, p. 050 340 1044

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytointipäällikkö Päivi Anttila, p. 044 702 1382

JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen, p. 044 583 1898

JAMK:n koulutuspäällikkö Leena Liimatainen, p. 040 837 7710

 

Info: Sairaanhoitajien sijaisten rekrytointi on keskitetty Jyväskylässä yhteen toimipisteeseen. Yhteisrekrytoinnissa Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut ja Keski-Suomen sairaanhoitopiiri rekrytoivat yhteistyössä hoitotyön ammattilaisia alueellensa. Toimisto sijaitsee Väinönkadulla keskellä kaupunkia Matkakeskuksen läheisyydessä. Työtehtäviä tarjotaan henkilökohtaisen haastattelun jälkeen, jossa tarkistetaan hakijan pätevyys ja osaaminen. Hoitajat voivat hakeutua haastatteluun täytettyään hakemuslomakkeen, joka löytyy osoitteista: www.jyvaskyla.fi/rekrytointi tai www.ksshp.fi/rekrytointi. Sivuilta löytyvät myös tarkemmat yhteystiedot toimistolle.