JJK TV näyttää kaikki kotiottelut veloituksetta

10.06.2020

Jäitkö ilman kausikorttia? Ei hätää, JJK TV ja KSML.fi näyttävät Kettupaitojen kaikki kauden 2020 kotiottelut suorina ilmaislähetyksinä verkossa. Kotiavauksen FC Vaajakoskea vastaan selostaa selostajalegenda Tapio Suominen.

Miesten Kakkonen potkaistaan käyntiin tulevana viikonloppuna, kun Kettupaidat matkustavat Vaasaan VIFK:n vieraaksi lauantaina 13.6.
Harjun sametille kirmataan puolestaan kotiavauksessa paikallisvastustaja FCV:tä vastaan torstaina 2.7.  klo 18:30 alkaen.

Koronan myötä valtionhallinnon määrittelemä, korkeintaan 500 hengen rajoitus urheilutapahtumissa määrittelee luonnollisesti myös Harjun Stadionille sisään otettavien katsojien maksimimäärän ja tällä hetkellä tapahtumat ovatkin loppuunmyytyjä eikä irtolippuja siis portilla ole myynnissä.

– Toistaiseksi, ainakin heinäkuun loppuun asti on voimassa 500 hengen rajoitus urheilutapahtumissa mikä tarkoittaa, että meillä on mahdollisuus turvallisuus huomioiden myydä noin 400 lippua. Kausikortteja on ollut tuon verran myynnissä ja nyt kaikki on myyty tai varattu. Kysyntää olisi selvästi enemmänkin, joten JJK:ssa on pohdittu kuumeisesti ratkaisua tähän ongelmaan ja nyt ollaan saatu yhdessä usean eri kumppanimme kanssa kasaan paketti, johon olemme enemmän kuin tyytyväisiä, Joni Vesalainen iloitsee.

Kettupaitojen kaikki kauden 2020 kotiottelut näytetään KSML.fi -sivustolla maksuttomina suorina lähetyksinä. JJK TV:n otteluiden tuotannosta vastaa Lebbiz Productions ja ilmaiset lähetykset tarjoaa yhteiskumppanimme FINI, joka näyttää Kettupaitojen pelit myös omalla sivustollaan.

Ensimmäisen kamppailun FC Vaajakoskea vastaan saapuu selostamaan todellinen selostajalegenda, Tapio ”Tapsa” Suominen.