TPS lopetti JJK:n juhlat evakkoavauksessa
JJK-TPS  0-2 (0-2)
6. Mika Ääritalo 0-1
35. Babatunde Wusu 0-2

JJK aloitti kotiottelunsa Harjun kenttäremontin vuoksi Vaajakosken stadionilla. Evakkokentän ensimmäiseksi vieraaksi saapui monella tapaa kiinnostava vastustaja, viime vuosina vahvasti satsannut Turun Palloseura.

TPS oli alusta saakka oletetun vahva. JJK ei pystynyt vastaamaan vastustajan kovaan prässiin, ja ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo kuudennella peliminuutilla. TPS-hyökkääjä Mika Ääritalo pääsi puolustuksen kommunikaatiovirheen seurauksena nokikkain Mihaly Szerovayn kanssa ja viimeisteli hallitulla nostolla lukemiksi 0-1.

JJK:n ensimmäisissä liigapeleissä erinomaisesti toiminut syöttöpeli oli Vaajakosken kentällä muisto vain. TPS vei tilan ja ajan pallolliselta pelaajalta, eikä JJK:n pelinrakentelusta tahtonut tulla mitään.

Jyväskyläläisyleisön ex-lemmikki Babatunde Wusu iski kolmannen kerran yhtä monessa vierailussaan Jyväskylässä TPS-nutussa ja viimeisteli nopeasta hyökkäyksestä lukemiksi 0-2 reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

JJK:n paras tilanne siunaantui Tommi Karille, jonka vasemman jalan laukaus ensimmäisen jakson viime minuuteilla pamahti TPS-maalin tolppaan.

Toisella puoliajalla JJK pääsi hieman paremmin peliin sisään, mutta TPS:n aktiivinen koko kentän puolustuspeli teki JJK:n yrityksistä usein summittaisia.

Lopussa kotijoukkue painoi hurjan myötätuulen ja raekuuron siivittämänä rajusti, mutta varsinaiset huippupaikat jäivät saamatta.

Pisteet Turkuun lukemin 0-2.