JJK-TPS: Wusu avaa Hyyrysen kärkiparina

24.07.2011

240711JJK_TPSBabatunde Wusu aloittaa tänään ensimmäistä kertaa Veikkausliigaottelun JJK:n avauskokoonpanossa. Tunde tulee aloitukseen kaikki kauden aiemmat liigapelit aloittaneen Jani Virtasen tilalle.

– Tunde on tehnyt hyviä sisääntuloja etenkin näissä kahdessa viimeisessä pelissä. Mielenkiintoista nähdä miten hänen ja Miken (Mikko Hyyrynen) yhteistyö kärkiparina nyt toimii, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Muuten Kettupaidat kohtaa TPS:n täsmälleen samalla miehityksellä, jolla kaatoi Hakan viikko sitten perjantaina vieraskentällä. Vammojen takia sivussa ovat edelleen Mihály Szerovay, Niko Markkula, Jarkko Okkonen ja Eero Korte.

– Joukkueen vireystila on hyvä, ja ollaan saatu keskittyä harjoitteluun. En kuitenkaan usko yhtään niitä puheita, että Tepsille olisi otteluruuhkasta haittaa, varmasti sieltä tulee hyvässä pelituntumassa oleva revanssihenkinen joukkue, Särkkä sanoo viitaten turkulaisten torstaina Belgiassa päättyneeseen eurotaipaleeseen.

Panosta illan pelistä ei puutu. JJK on sarjakolmosena viisi pistettä ottelun enemmän pelannutta, neljäntenä kyttäävää TPS:a edellä. Voitolla Kettupaidat ottaa vahvat asemat loppukauteen, kun taas tappio toisi turkulaiset tiukasti mitalitaisteluun.

Lisämausteensa otteluun tuo myös JJK:n pelaajien runsas kokemus TPS-nutun kantamisesta. Niin Wusu, Mikko Manninen kuin Virtanenkin edustivat TPS:a vielä viime kaudella, lisäksi myös Hyyrynen ja keskikentän Jukka-Pekka Tuomanen ovat aiemmin edustaneet Turun raitapaitoja.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Virén, Reintam, Pasoja, Latikka; Gruborovics, Poutiainen, Tuomanen, Manninen; Hyyrynen, Wusu
Vaihtopenkki: 32 Viljala, 10 Kari, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 17 Linjala, 26 Virtanen

JJK-TPS Harjulla klo 18.30. Tervetuloa!