JJK taipui KuPS:lle Suomen Cupissa lukemin 0-2

31.05.2023
Kuva: Miska Savolainen

JJK sai Suomen cupissa vastaansa kovimman mahdollisen haastajan, kun cupin hallitseva tuplamestari KuPS saapui keskiviikkoiltana Harjulle.

Haastajana peliin lähtenyt kettulauma ei päästänyt kuitenkaan vieraitaan helpolla. Runsaslukuinen yleisö näki tasaisen avauspuoliajan, jonka aikana JJK sai Veikkausliigan tämän hetken kolmosen hyvin pidettyä aisoissa. Taukoa vietettiin 0-0-lukemissa.

Toisen jakson alussa KuPS kuitenkin iski. Ensin Sebastian Dahlström laukoi pallon maaliin 48.minuutilla ja vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin KuPS sai rangaistuspotkun, jonka Jasse Tuominen tykitti voimalla maaliin. JJK sai vielä viriteltyä kiriä, mutta ei saanut ohitettua Hemmo Riihimäkeä ja 0-2-lukemat pysyivät taululla loppuun asti. Näin JJK joutui taipumaan hyvästä esityksestä huolimatta ja cup-matka päättyi tämän kauden osalta viidennelle kierrokselle.

Suomen Cupin kohtaamisen kooste on katsottavissa ilmaisena osoitteessa ruutu.fi (koosteen katsominen ei vaadi Ruudun tilausta)

Kettulaumalla on peleistä vapaa viikonloppu, mutta ensi viikolla pelataankin kahdesti, kun ensin keskiviikkona matkustetaan Mikkeliin MP:n vieraaksi ja sunnuntaina kohdataan Järvenpäässä JäPS.