JJK starttaa tänään sarjakautensa Nelosessa

17.06.2020

JJK pelaa kaudella 2020 myös Miesten Nelosessa.

JJK:n edustusjoukkue starttasi viime viikonloppuna sarjakautensa Miesten Kakkosessa ja sen lohko C:ssä. JJK:n B-nuorilla puolestaan on kaksi sarjapaikkaa: koronan vuoksi maaliskuussa kesken jääneet SM-karsinnat ovat meneillään ja päättyvät heinäkuun alussa, sen jälkeen kausi jatkuu joko SM-sarjan tai Ykkösen merkeissä. Lisäksi B-nuoret pelaavat B-poikien alueellista Kakkosta.

Näiden lisäksi kaudella 2020 JJK:lla on sarjapaikka myös alueellisessa Miesten Nelosessa. Erillistä Nelosen joukkuetta ei ole, vaan joukkueessa tulee pelaamaan sekä edustusjoukkueen pelaajia että B-nuoria ja lisäksi kaksi sellaista B-nuoria vanhempaa pelaajaa, jotka eivät kuulu tämänhetkiseen edustusjoukkueeseen: Fabian Hanslian ja Eero Korhonen, jotka ovat kettupaidasta varsin tuttuja niin nuorten kuin viime kauden edustusjoukkueenkin osalta. Pelaajien lisäksi myös joukkueen taustahenkilöt tulevat muista JJK-joukkueista: valmentajat Sami Mustalampi sekä Atte Luukinen, B-nuorista, joukkueenjohtajat Tapani Korhonen edustusjoukkueesta ja Tiina Möksy B-nuorista. Tavoitteena on nostaa joukkue Kolmoseen ja tarjota pelipaikka nuorille pelaajille B-ikäluokan ja edustusjoukkueen väliin.

Nelosessa pelataan ensin 10 joukkueen yksinkertainen sarja, joka loppuu elokuun puolivälissä ja sen jälkeen erilliset ylä- ja alaloppusarjat. Nelosen pelit ovat pääsäntöisesti tiistaisin ja JJK pelaa kotiottelunsa suurimmaksi osaksi Jyskän tekonurmella. Nelonen on sarjana varsin paikallinen: suurin osa joukkueista on Jyväskylästä ja pisin vieraspelireissu suuntautuu Keuruulle KeuPa:n vieraaksi.

JJK:n osalta Nelosen kausi starttaa keskiviikkona 17.6. Vihtavuoressa ViPa:n vieraana klo 19 alkavassa ottelussa. Ottelun livepöytäkirja löytyy Palloliiton tulospalvelusta klikkaamalla tästä ja sarjan etusivulle pääset tästä.