JJK raivasi JäPS:n tieltään ja marssi Suomen Cupin 6. kierrokselle!

02.04.2014

JJK haki tiistaina Suomen Cupin jatkopaikan Järvenpäästä, kun kotijoukkue JäPS kaatui selkein 1-3-lukemin. Ottelun kaikki maalit syntyivät ensimmäisellä jaksolla ja maalinteossa onnistuivat vierailta Antto Hilska kahdesti ja Tommi Kari rangaistuspotkusta. Isäntien kavennuksesta vastasi Kalle Kurittu.

Avausjakso mentiin vahvasti kettupaitojen hallinnassa, eikä avausmaaliakaan tarvittu lumisateisella Koivusaaren kentällä odotella kauaa. 12. minuutilla tuore kettukippari Tommi Kari vapautti Hilskan loistavalla nostolla nokikkain JäPS-vahdin kanssa, eikä nuorukainen erehtynyt vaan niittasi varmasti ottelun avausmaalin.

Seuraava maali nähtiin kymmenisen minuuttia myöhemmin. Kari itse leikkasi isäntien boksiin vahvasti laidaltaan ja sinipaitojen puolustus oli pakotettu pysäyttämään vikkelä Super-Tommi säännönvastaisin ottein. Pallo aseteltiin yhteentoistametriin eikä Karin uran ensimmäistä epäonnistunutta rangaistuspotkua tälläkään kertaa nähty, vaan pomminvarma viimeistely toi numeroiksi 0-2.

Tuskin olivat edelliset maalijuhlat hiipuneet kun seuraavat jo saatiin aloittaa: tällä kertaa oli Benno Hanslianin vuoro laittaa namupassi Hilskalle maalinedustalle – ja Hilu sivalsi upealla kääntölaukauksella JJK:n jo 0-3-johtoon!

Ottelun loppulukemat viimeisteli isäntien Kalle Kurittu kymmenen minuuttia ennen taukoa. JJK-maalissa varmasti pelannut Teppo Marttinen nyrkkeili mainiosti JäPS:n vapaapotkun, mutta irtopalloa ei saatu siivottua JJK:n päädystä vaan Kurittu pääsi hallitusti nostamaan pallon maaliin yli Marttisen.

Toinen jakso oli kokonaisuudessaan ensimmäistä sekavampaa peliä, eikä kumpikaan saanut peliään rullaamaan kunnolla. Vauhdikkaan jakson tiimellyksessä olemmilla oli kuitenkin paikkansa lisämaaleihin, mutta pelivälinettä ei enää maaliin saatu ja näin kettulauma poistui Järvenpäästä ansaitun jatkopaikan kanssa!

Seuraavalla, 6. kierroksella vastaan kotikentällä Jyväskylässä asettuu keskiviikkona pelattavan PS Kemi – TPS-ottelun voittaja.

Lauantaina vastassa JIPPO

Jyväskylässä pelataan jo tulevana lauantaina, kun kettulauma saa harjoitusottelun merkeissä vieraita Joensuusta. Ottelu aloitetaan aurinkoisella Vehkalammella tällä kertaa jo kello 12 – tervetuloa!

JäPS – JJK 1-3 (1-3) Kurittu 36′ – Hilska 12′, 25′, Kari 23′ rp

Marttinen; Hanslian-Tapaninen-van Gelderen-Maltsin; Kari (89′ Hasanzada)-Kuhmonen (46′ Itkonen)-Taylor-Manninen; Hilska-Abahassine (70′ Kosunen)