JJK potkaisee kauden 2012 käyntiin

30.11.2011

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen on valmiina juhlavuoteen 2012.

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen on valmiina juhlavuoteen 2012.

 

Päijänteen Barcelonan pelaajisto on nauttinut ansaitusta kesälomastaan pronssimitalit kimallellen marraskuun auringossa ja valmistautuminen eurooppalaiseen juhlavuoteen 2012 alkaa torstaina 1. päivä joulukuuta.

– Potkaistaan tosiaan treenit käyntiin huomenna ja painetaan tuonne Jouluun asti parin treenin päivävauhtia. Siinä pyhät pidellään piparitaukoa ja heti tammikuun alussa ruljanssi jatkuu, JJK:n päävalmentaja Kari Martonen avaa joukkueen harjoituskuvioita.

Martsi on myös tyytyväinen joukkueen koostumukseen jo näinkin varhaisessa vaiheessa.

– Meillä on aika mukava sopimusrinki kasassa jo nyt ja tietysti nostetaan harjoitusvahvuuteen myös lupaavia omia nuoria. Siellä on useampia nuorisomaajoukkuetasolla kovia näyttöjä antaneita kavereita ja kaiken kaikkiaan varmaan kymmenkunta omaa junioria on kehissä heti huomenna, Martonen jatkaa.

Treenien ohella Kettunutuille on varmistunut jo useampikin harjoitusottelu. Joukkue osallistuu tammikuun puolivälissä alkavaan Liigacupiin sekä uutena elementtinä käy pelaamassa ottelun myös Pohjanmaan lakeuksilla helmikuisessa Komia-turnauksessa, jossa vastaan asettuu Viron moninkertainen mestari FC Flora.

– Makeaa saada joukkueelle kunnon kansainvälistä tuntumaa jo harjoitusotteluidenkin kautta, Martsi lisää ja vihjaa tietysti samalla kesällä 2012 koittaviin UEFA Europa Leaguen otteluihin.

 

JJK:n sovitut harjoitusottelut talvella 2011-2012:

Perjantai 9.12. Warkaus JK – JJK (Mikkeli)

Perjantai 16.12. KooTeePee – JJK (Pajulahti)

Tiistai 20.12. KaDy – JJK (Monitoimitalo, Jyväskylä)

Torstai 9.2. FC Flora – JJK (Komia-turnaus, Seinäjoki)