JJK perusti uuden Platinaklubin – myös loppukauden kausikortit erityistarjouksessa

06.09.2011

JJK Platinaklubi

Kiihkeästä jalkapallokaudesta on jäljellä vielä viimeinen kolmannes ja juhlistaakseen mitalitaiston huipentumista JJK on perustanut kaikille kettumielisille uuden Platinaklubin.

Platinaklubin jäsenet saavat kaikki JJK:hon liittyvät tiedotteet ja uutiset sähköpostiinsa jopa ennen tiedotusvälineitä. Lisäksi platinajäsenyyden lunastaneille järjestetään ensi kaudella eksklusiiviset otteluennakot ennen jokaista JJK:n kotiottelua ja he pääsevät osallistumaan myös kauden avajais- ja päättäjäistilaisuuksiin. Myöhemmin ”platinaketuille”on tulossa tarjolle myös tuotteita joita ei ole yleisessä myynnissä.

– Me mennään tässä kovaa mitalivauhtia ja rakennetaan JJK:lle entistäkin valoisampaa tulevaisuutta hyvin tuloksin. Osakepääoman vahvistaminen on lähtenyt käyntiin jopa yli odotusten, mutta koska kyseessä on suunnattu osakeanti emme voi sitä puolta mainostaa. Paljon on tullut kyselyitä kuinka yksityishenkilönä voisi tukea jyväskyläläisen jalkapallon menestystä myös jatkossa ja tämä Platinaklubi onkin erinomainen vaihtoehto siihen, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen avaa uutta palvelua.

Platinaklubiin pääsee liittymään suoraan JJK:n verkkokaupan kautta ja halutessaan klubimaksun voi suorittaa myös osamaksulla.

 

Loppukauden kausikortit erikoistarjouksessa

Uuden Platinaklubin ohella myös JJK:n kauden 2011 kausikortit ovat erikoistarjouksessa ja ne voi ostaa suoraan JJK:n verkkokaupan kautta. Katettuun pääkatsomoon numeroidun istumapaikan tarjoava pääkatsomokausikortti kauden jäljellä oleviin ratkaisupeleihin maksaa ainoastaan 69 euroa ja samalla saa etuosto-oikeuden myös kauden 2012 istumapaikkaan. Vastaavasti Expert Aurinko- ja päätykatsomoihin sisäänpääsyn tarjoava Aluekausikortti irtoaa edullisesti 49 eurolla. Tilaa omasi heti verkkokaupastamme ja tule Harjulle nauttimaan Suomen parhaasta jalkapallotunnelmasta!