JJK otti ansaitun voiton Jarosta ja jatkaa Liigacupin puolivälieriin

12.03.2011

jjk-jaro-hieno-kotivoitto-yleison-ansiosta

Kettupaidat kaatoi Jaron Vehkalammen runsaslukuisen yleisön edessä ansaitusti 1-0 (0-0) ja eteni Liigacupin puolivälieriin.

JJK pelasi kauden kotiavauksessaan lauantaina juuri niin kuin keskikenttämies Jukka-Pekka Tuomanen perjantaina lupaili – tasapainoisesti ja tiiviisti – ja eteni ansaitulla 1-0 -voitolla Liigacupin puolivälieriin.Voittomaalista vastasi Mikko Manninen 10 minuuttia ennen täyttä aikaa.

Kotijoukkue hallitsi tapahtumia hienokseltaan avauspuoliajalla, mutta Jaro-maalivahti Vitali Telés hoiteli tyylikkäästi Tamás Gruborovicsin ja Babatunde Wusun yritykset.

jjk-jaro-liigacup-tunde-loukkaantui-mutta-ok

Puoliajan loppuhetkillä Vehkalammella koettiin ikäviä hetkiä, kun Wusu syöksyi puskemaan pallon maaliin, törmäsi Telésiin ja loukkasi niskansa. Maalihylättiin paitsiona ja Wusu kannettiin pitkähköksi venyneen hoitotauon jälkeen paareilla pukusuojaan, josta mies toimitettiin sairaalaan kuvauksiin. Tommi Kari korvasi loukkaantuneen Wusun JJK:n hyökkäyksessä.

Toisella jaksolla peli jatkui hyvin saman kaltaisena kuin avauspuolikkaalla, joskin Jaro hallitsi jakson alkua lievästi. Vieraat saivat aikaan pari vaarallisen näköistä maalinedushässäkkää ja yhden Jussi Aallon vihaisen, niukasti ohi painuneen kaukolaukauksen, mutta varsinaiset huippupaikat jäivät näkemättä. Toisessa päässä Manninen ja Jani Virtanen tuhrivat näyttävistä sommitelmista syntyneet avopaikkansa ennen kuin Manninen karkasi 81. peliminuutilla Gruborovicsin mainiosta pystypallosta ja päätti pitkän kuljetuksen hallittuun sijoitukseen ohi Telésin.

Läpi ottelun joukkueena hyvin puolustanut JJK ei päästänyt vieraita enää lopussa kunnollisiin tilanteisiin, vaan tappoi hallitusti jäljellä olevat minuutit pois. Voitto tiesi Kettupaidoille kakkossijaa tasaisessa Liigacupin Pohjoislohkossa.

Liigacup jatkuu ensi lauantaina 19.3. Vehkalammella, kun puolivälierässä JJK:n vastustajaksi asettuu Inter Turku.