JJK nousee Veikkausliigaan!

22.10.2016

jjk-wwwbanneri-nousu-1000x371

JJK palaa takaisin Veikkausliigaan!

JJK voitti päätöskierroksen ottelussa kotikentällään AC Oulun Mikko Mannisen kahdella maalilla ja nousee jälleen Veikkausliigaan!

Manninen iski ensimmäisen osumansa jo kahdeksannella minuutilla. Lisää seurasi 55.minuutilla – Manu siis iski kauden neljästä maalistaan kaksi ratkaisupelissä. Aristote Mboma kavensi loppulukemiksi 2-1 rangaistuspotkusta aivan lisäahan lopussa.

Liiganousua oli juhlimassa Ykkösen kauden 2016 ylivoimainen ennätysyleisö: 3752. KIITOS KAUDESTA 2016!

JJK - AC Oulu 2-1 (1-0)

1-0 8' Mikko Manninen

2-0 55' Manninen

2-1 90+3' Aristote Mboma rp

JJK:n kokoonpano: Viljala; Abdi (v), Lähitie, Tapaninen (Nieminen), Markkula; Leppänen, Kari (c) (v); Hanslian, I.Järvinen (Suoraniemi), Manninen; Tahvanainen (Abahassine).

Vaihdossa: Marttinen (mv), Abahassine, Suoraniemi, Nieminen, Loutelamio, Petrescu.