JJK-MYPA: Vastaan tulee kevätkierrokselta nahkansa luonut kouvolalaisnippu

11.09.2011

Kettupaidat isännöi Harjulla tänään iltapäivällä MYPAa. Kevätkierroksella vastaava ottelu päättyi kauden kotiavauksessa isäntien 1-0 -voittoon. Heikompia muistoja on kakkoskierrokselta, jolloin JJK hävisi Myllykoskella sekavan esityksen päätteeksi 2-1.

– Selkeästi mielessä on se edellinen kohtaaminen, jolloin nähtiin meiltä huono esitys ja huono tulos. Siitä ollaan yritetty oppia, ettei saataisi luopua niin helposti omasta tavasta pelata, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

MYPA hankki siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä tukun uusia pelaajia, ja joukkue pelasi erittäin vahvan syyskesän. Liigan kuntopuntarissa se on tällä haavaa sijalla viisi.

– MYPA on pelaava joukkue, jossa on laadukkaita pelaajia. Periaatteessa me ollaan yleisesti pärjätty tämän tyyppisiä joukkueita vastaan, mutta toisaalta haasteena on MYPAn pelin pysäyttäminen.

– Meillä on alla kaksi hyvää peliä, joten lähtökohdat ovat siinä mielessä hyvät. Honka-pelissä nähtiin taas, että pystytään luomaan riittävästi maalipaikkoja kovaakin vastustajaa vastaan. Toisaalta nähtiin sekin, että meidän pitää pystyä puolustamaan omaa maalia yhä nöyremmin etenkin johtoasemassa, Martonen sanoo.

JJK:n kokoonpanoon ei ole odotettavissa suuria muutoksia sitten Honka-pelin. Muutaman pelaajan kunto selviää vasta ottelupäivänä.

JJK-MYPA Harjulla kello 15.