JJK-MYPA: Suunta vain ylöspäin

08.08.2010
JJK-MYPA: Suunta vain ylöspäin

JJK hakee kauden toista kotivoittoaan sunnuntaina MYPAn kustannuksella. Vastassa on vahvasti viime aikoina pelannut vierasjoukkue.

– Erittäin vahvavireinen joukkue sieltä tulee, Eurooppa liigssakin he olivat lähellä mennä jatkoon. Viime viikon vierastulos Romaniasta oli todella kova. Aina puhutaan eurokiireistä, mutta jos peli kulkee niin kuin MYPAlla viime aikoina, tiivis pelitahti on vain etu, valmentaja Jori Särkkä huomauttaa.

JJK:n kohdalla vahvasta vireestä ei voi puhua parhaalla tahdollakaan. Viime viikonlopun TPS-ottelu oli pohjakosketus, jonka jälkeen joukkueen on ollut pakko herättää itsensä.

– Eihän sen TPS-pelin jälkeen voi olla kuin yksi tie. Selvästi tekemisestä on välittynyt, että isku on taas löytymässä. Jokaisen on täytynyt ottaa itseään niskasta kiinni. Oikeille suunnille ollaan pääsemässä ja luotan täysin siihen, että joukkue on sunnuntaina hereillä.

Joukkueen terveystilanne on hyvä. Vain Mihaly Szerovay on sivussa illan pelistä, viime viikolla jalkavaivojen vuoksi sivussa ollut Patrick Poutiainen pystyi loppuviikosta harjoittelemaan täysipainoisesti.

 

JJK-MYPA Harjulla tänään kello 18.30.

JoriSarkka