JJK-MYPA: Pallot maaliin!

04.08.2013

20130805-jjk-mypa-vl-920w

 

 

 

JJK saa kotiotteluputkensa superviikkojen toisessa ottelussa vastaansa MYPA:n! Väkevässä kotivireessä olevat Kettupaidat lähtevät jahtaamaan kipeästi kaivattuja täysiä pisteitä sisuuntuneina edelliskeskiviikon turhauttavasta tasapelistä.

 

Edellisessä kotiottelussa keskiviikkona FF Jaroa vastaan Harjun yleisö sai nähdä vahvan kettulauman. Useassa ottelussa kuluvan kauden aikana ongelmana on ollut luotujen maalipaikkojen vähyys tai viimeistelyn heikkous, mutta nyt nähtiin runsas määrä maalipaikkoja ja myös hyviä viimeistelyjä. Ohittamattomaksi esteeksi JJK:lle koitui kuitenkin FF Jaron nuori maalivahti Jesse Öst, joka oli kerrassaan loistavassa vireessä tehden useita gamesaver-torjuntoja jo varmoilta maaleilta näyttäneissä tilanteissa.

 

JJK:n ja MYPA:n kauden aiempi kohtaaminen käytiin Myllykoskella alkukesästä rankan ottelurupeaman päätteeksi. Kettupaidat pelasivat tuolloin järkevästi ja vetivät heltseisessä taistelussa pidemmän korren Babatunde Wusun toisen jakson maalilla. Maalin lisäksi Wusu loukkasi varvastaan ja tämä vaivasikin Tunden peliä lopulta melko pitkään. Nyt kärkimies on kuitenkin pelikunnossa ja Jaroa vastaan nähtiinkin varsin vahvaa pelaamista.

 

MYPA on kuluvallakin kaudella esittänyt etenkin kotonaan viimekautiseen tapaan vahvoja otteita, mutta löytyy tällä hetkellä kuitenkin huipputasaisen liigan alemmasta keskikastista. Viime kierrokset ovat olleet mollivoittoisia ja takkiin on tullut niin VPS:lta kuin RoPS:ltakin, niinpä MYPA hamuaakin varmasti nyt jälleen voittojen tielle.

 

Vierasottelut ovat kuitenkin olleet Toni Korkeakunnaksen suojateille varsin vaikeita tällä kaudella: takana on vasta yksi täysi pistepotti vieraskentältä ja sekin on toukokuun puolivälistä, kun IFK Mariehamn kaatui selkein 0-4-lukemin.

 

JJK puolestaan on ollut kotikentällään vahva etenkin valmennusmuutosten jälkeen. Kesäkuun lopun jälkeeen eivät Kettupaidat ole päästäneet Harjulla maaliakaan ja viimeisestä tappiosta on jo yli kaksi kuukautta. Mikäli Harjulla nähdään samanlainen esitys kuin FF Jaroa vastaan, on MYPA:lla ja etenkin maalivahti Ville Iiskolalla luvassa todella hikinen iltapuhde!

 

MYPA:n tehokkain on tänäkin vuonna ollut ovela kärkimies Pekka Sihvola, joka on iskenyt jo seitsemän osuvaa. Jyväskylässäkin miehen nimi on varsin hyvässä muistissa viime vuodelta: Sihvolan hattutemppu kaatoi Kettupaidat viime kauden vastaavassa ottelussa.

 

JJK:n sairastuvalta taas kuuluu iloisia uutisia ja Kettupaidat saavat yhden omista tehomiehistään takaisin kehiin – kauan kaivattu kärkimies Eero Markkanen on kuntoutunut! Erzi on mukana kokoonpanossa ensimmäistä kertaa sitten epäonnisen IFK Mariehamn-ottelun, jossa tämä ehti iskeä kaksi täysosumaa ehdittyään olla kentällä vain kuusitoista minuuttia, niinpä kaikki ovat nyt pelikunnossa lukuunottamatta Janne Sakselaa ja Jordi van Geldereniä, joiden kaudet ovat polvivammojen myötä ohitse.  Eero Korte on kuitenkin MYPA-ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi katseltuaan punakorttia keskiviikon Jaro-ottelussa.

 

Veikkausliigan 22. kierros: JJK – MYPA, maanantaina 5.8.2013 kello 18:30 

 

 

 

2.6.2013

MYPA – JJK

0 – 1

22.10.2012

MYPA – JJK

2 – 1

11.8.2012

JJK – MYPA

0 – 3

27.5.2012

MYPA – JJK

0 – 1

11.9.2011

JJK – MYPA

4 – 0

4.7.2011

MYPA – JJK

2 – 1

9.5.2011

JJK – MYPA

1 – 0

8.8.2010

JJK – MYPA

1 – 1

8.5.2010

MYPA – JJK

2 – 4

4.9.2009

MYPA – JJK

4 – 0

13.7.2009

JJK – MYPA

0 – 1

 

 

gigantti-jjk-otteluennakko