JJK-MYPA: Mitä veikkaa julkkistulosvetovieraamme, hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen?

10.09.2011

JJK kohtaa sunnuntaina tärkeässä Veikkausliigaottelussa MYPAn. Julkkistulosvetovieraana on tällä kertaa kasvo suoraan valtakunnan huipulta, kun hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen asettaa arvovaltansa peliin hyvän asian puolesta. Virkkusen perheessä usko Kettupaitojen kotitaikaan on kova.

– Jouduin kysymään ekaluokkalaiselta pojaltani apua. Hän on talomme varsinainen urheilutietäjä. Hän sanoi, että tulos on ainakin 2-0, 3-0 tai voi olla jopa 4-0. Eli MYPA ei ilmeisesti tule tekemään maaleja. Arvioin siis, että tulos on 3-0, ministeri sanoo.

JJK uskoo Virkkuseen ja hänen poikaansa ja sijoittaa 20 euroa tulosvetoon tulokselle 3-0. Mikäli veto osuu kohdalleen, luovutetaan voittorahat totutusti Keski-Suomen Keskussairaalan Lastenosastojen Tuki ry:lle.

Virkkunen on tuttu näky Kirittärien kotiotteluissa, ja sunnuntaina jyväskyläläisjoukkue onkin tulessa Harjun lisäksi myös Hippoksella. Hallinto- ja kuntaministeri aikoo kuitenkin ehtiä tällä kertaa myös Kettupaitojen peliin – mieluiten suoraan kultajuhlista.

– Jalkapallo on meillä enemmänkin miesväen harrastus, he käyvät yleensä kaikki kotipelit katsomassa. Itse seuraan JJK:n pelejä pääasiassa median välityksellä, ja todella upeastihan tämä kausi onkin mennyt.

– Omat suosikkilajini ovat ravit ja pesäpallo. Näitä käyn kesäaikaan seuraamassa paikan päällä viikottain. Kirittäret on oma suosikkijoukkueeni, ja sunnuntaina saatamme juhlia seitsemättä perättäistä kultaa Hippoksella. Kunhan pesispeli on ratkennut, tulen seuraamaan JJK:n peliä, Virkkunen lupaa.