JJK matkustaa FC Lahden vieraaksi Suomen Cupin 3. kierroksen ottelussa

09.02.2018

JJK matkustaa lauantaina FC Lahden vieraaksi Mukkulahallissa pelattavaan Suomen Cupin lohkovaiheen kolmannen kierroksen otteluun. Ruutu+ näyttää kamppailun selostettuna suorana lähetyksenä.

Kettupaidat ovat kahden pelatun kierroksen jälkeen omassa lohkossaan neljäntenä, taskussaan 2-0 voitto GrIFK:sta sekä 3-0 tappio Ilvekselle.

FC Lahti on aloittanut vuotensa tappioitta, Suomen Cupin otteluista takana on yksi voitto ja yksi tasapeli mikä oikeuttaa lohkon kakkossijaan. Lahtelaiset sijoittuivat viime kaudella Veikkausliigassa neljänneksi, päästäen koko sarjassa toiseksi vähiten maaleja mestaruuden vieneen HJK:n jälkeen. Neljäs sija toi ”Kuhnureille” myös paikan ensi kesäksi Eurooppaliigan 1. karsintakierrokselle, joten Kettupaidat kohtaavat viime lauantain Ilves-ottelun tapaan jälleen yhden Suomen kovatasoisimmista joukkueista.

– Ilves-peli oli meille vaikea ja enemmänkin jonkinlainen selviytymistaistelu. Meillä on ollut muutenkin hieman kapeassa ringissä viime viikkoina poissaoloja eri asteisten loukkaantumisten ja sairastelun vuoksi ja moni joutui pelaamaan itselleen oudolla pelipaikalla, päävalmentaja Juha Pasoja arvioi.

Kettupaidat pelaavat Suomen Cupin ottelunsa yhdessä kovimmista lohkoista, kun vastassa on jopa kaksi ensi kesänä europelejä pelaavaa joukkuetta (FC Lahti ja Ilves). Huomisen kamppailussa nähtäneen sairastelusta toipuneiden kokeneempien pelureiden lisäksi edellisten otteluiden tapaan myös nuorten pelaajien Cup-debyyttejä.

– FC Lahtea vastaan pelaajat pääsevät nyt enemmän omille pelipaikoilleen. Ilahduttava asia on myös Tomi Petrescun paluu pelaavaan kokoonpanoon, mikä tuo hieman leveyttä hyökkäyspäähän. Vaihdosta saadaan sitten hyviä nuoria pelaajia antamaan näyttöjä ja testaamaan vauhtia liigajoukkueita vastaan.

 

FC Lahti ja JJK pelasivat viime huhtikuussa Lahden Stadionilla varsin talvisissa oloissa 1-1 tasapeliin päättyneen Veikkausliiga-ottelun.

 

Ruutu+ näyttää Suomen Cupin ottelut – tilaamalla kampanjakoodilla tuet seuraa

ISTV esittää huomisen FC Lahti – JJK kamppailun lisäksi lähes kaikki Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut suorana ja selostettuna Ruudussa. Kaikki pelit ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.

Tilaamalla 3 kk Ruutu+ hintaan 29,85 € (jatkuu toistaiseksi voimassa olevana) ja käyttämällä tilauksen yhteydessä kampanjakoodia SC18JJK, osa myyntihinnasta ohjataan JJK:lle. Kampanjakoodi on voimassa tilausta tehdessä 12.5.2018 saakka. Tilaa oheisella kampanjakoodilla Ruutu+ osoitteessa: https://kauppa.ruutu.fi/SUOMENCUP

Kaikki Ruutu+ kautta näkyvät Suomen Cupin ottelut ja muun tarjonnan voit tarkistaa osoitteesta: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/suomen-cup