JJK matkaa Turkuun haastamaan FC Interin

07.07.2017

2017-05-06_jjk-fcinter_0042

JJK reissaa pitkästä aikaa Veritakselle.

Veikkausliiga jatkuu Kettupaitojen osalta lauantaisella reissulla Turkuun, kun JJK ja FC Inter kohtaavat toistamiseen. Kauden ensimmäinen kohtaaminen käytiin toukokuun alussa Harjulla ja vieraat veivät tuolloin niukan voiton. Gaël Etock iski SJK-laina Elias Ahteen esityistä JJK:n johtoon aivan avausjakson lopussa, mutta Inter iski toisella puoliajalla päälle hurjalla rynnistyksellä ja sai käännettyä ottelun 1-2-voitoksi Benjamin Källmanin ja Alan Henriquen maaleilla.

Useampikin ottelu on edennyt JJK:n osalta samalla kaavalla: ensimmäinen puoliaika on ollut kettulaumalta tasainen ja jopa voitokas, toisella jaksolla vastustaja on kuitenkin pystynyt kirimään voittoon. Viimeksi näin kävi edellisessä ottelussa Harjulla, kun FC Lahti kuittasi Tommi Karin avausjaksolla Samu Suoraniemen namukeskityksestä puskeman maalin ja nousi toisella puoliajalla 1-3-voittoon.

2017-05-06_jjk-fcinter_0018

JJK on kuitenkin pystynyt myös vahvoihin esityksiin – sarjakakkosena tuolloin majaillut KuPS joutui tyytymään Harjulla maalittomaan tasapeliin ja kovia päänahkoja ottanut Ilves taas päätyi kotimatkalle pisteittä, kun JJK otti toistaiseksi kauden ainoan voittonsa. Myös hallitseva mestari IFK Mariehamn joutui kotikentällään tiukoille JJK:n vahvan toisen puoliajan myötä.

Kettupaitojen suurimpana haasteena ovat olleet jatkuvat, lukuisat poissaolot. FC Lahti-ottelussa kettulaumaa verotti loukkaantumisten lisäksi myös kesäflunssa, jonka jäljiltä kokoonpanoon onkin odotettavissa palaajia sairastuvalta.

Myös FC Interin otteet ovat olleet ailahtelevaisia. Edellisessä ottelussaan FC Inter pakotti suvereenin sarjakärjen aseman ottaneen HJK:n 1-1-tasapeliin Källmanin tasoitumaalin myötä – sama lopputulos oli joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa, jossa puolestaan Timo Furuholm toimi tasoitusmaalin tekijänä.

Ennen Klubi-ottelua Inter sai puolestaan melkoisen löylytyksen Ahvenanmaalla, kun IFK Mariehamn latoi tauluun selkeät 5-0-lukemat. Kotikentällään Shefki Kuqin suojatit lähtevät otteluun JJK:ta vastaan ennakkosuosikkeina, mutta sarjataulukon pohjalle jumiutuneella kettulauma on vain voitettavaa, siksi se pystyy haastamaan isäntänsä ennakkoluulottomasti!

2017-07-01_jjk-fclahti_0015

Seuraavaksi Vaajakoski

Ensi viikolla JJK palaa jälleen kotikentälle, mutta tällä kertaa Harjun sijaan Vaajakoskelle. JJK:lla on edessään kaksi kotiottelua – sunnuntaina 16.7. SJK:ta ja maanantaina 31.7. RoPS:a vastaan -, jotka pelataan Harjun kenttäremontin vuoksi Vaajakoskella. Ennakkoliput otteluihin ovat myynnissä!

Inter – JJK, lauantaina 8.7. klo 17, Veritas stadion, Turku

JJK – SJK, sunnuntaina 16.7. klo 18:30, Vaajakoski

JJK – RoPS, maanantaina 31.7. klo 18:30, Vaajakoski

Veikkausliigaa Vaajakoskella !