JJK liukastui Helsingissä

29.05.2011

HJK murskasi JJK:n Sonera Stadionilla tylyin lukemin 6-2. Kotijoukkue oli pelillisesti läpi ottelun vahvempi ja selvästi paremmin sinut nopean ja liukkaan pelialustan kanssa.

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Ensin Teemu Pukki hyödynsi Mikk Reintamin liukastelun ja iski läpiajosta 1-0. Melkein heti perää Berat Sadik pääsi puskemaan Sebastian Sorsan keskityksestä 2-0. HJK vyörytti koko ensimmäisen jakson hyökkäyksiä laitojen kautta ja JJK:n puolustuslinjan etäisyydet olivat aivan liian pitkiä.

HJK:n kolmannen maalin iski Teemu Pukki oikeasta laidasta tulleesta keskityksestä. JJK pääsi ottelun toisen jakson alussa hetkellisesti mukaan, kun Tamas Gruborovics iski kavennuksen kulmapotkusta. Erfan Zenelin läpimurto vasemmasta laidasta ratkaisi ottelun lopullisesti.

JJK:n toisenkin osuman viimeisteli Tamas Gruborovics erikoistilanteesta, tällä kertaa Tommi Karin antamasta vapaapotkusta.