JJK kutsuu mukaan kehittämään seuran toimintaa

18.02.2020

JJK järjestää kaikille avoimen tilaisuuden keskiviikkona 19.2.2020 klo 18:30-19:30 Jyväskylän yliopiston normaalikoulun auditoriossa, missä keskustelemme uudesta toiminta-ajatuksesta.

JJK Jyväskylä ry:n uusi, marraskuussa nimetty hallitus on puheenjohtajansa Tom Nevanpään johdolla lähtenyt innolla rakentamaan seuran uutta toiminta-ajatusta ja lähitulevaisuudessa fokus nojautuukin hyvin pitkälle seuratoiminnan perusasioihin. Ensimmäisten kuukausien aikana on keskitytty sisällöllisten tavoitteiden asetteluihin, terävöitetty seuran ja hallituksen sisäistä toimintaa sekä huollettu olemassa olleita JJK-perheen rajapintoja.

Nevanpään mukaan seuran pelaajapolku on eheytettävä ja seuran on taattava jatkossakin laadukas kehitysympäristö pelaajilleen:

– Toiminnan reunaehtoja JJK:ssa on selkeytettävä aina hallitustyöskentelystä alkaen ja talouden kehitys vaatii sekä kurinalaisuutta että pidemmän tähtäimen suunnittelua.

Tavoitteena on yhdessä JJK junioreiden kanssa rakentaa kettuperheen toiminta kestävästi siten, että se kattaa tulevaisuudessakin sekä menestyvän kilpailutoiminnan että harrastejalkapalloilun ja erityisryhmien liikuttamisen. Nevanpää korostaa erityisesti myös koko seuran tahtotilaa olla luomassa muiden seurojen kanssa keskisuomalaista tapaa tehdä ja tarjota osaavaa jalkapalloa kaikille sen moninaisessa muodossaan.

JJK keräsi kaudella 2019 Kolmosessa keskiarvolla liki saman verran yleisöä mitä lentopallon ja salibandyn pääsarjat. JJK Jyväskylä ry:n myynti- ja markkinointijohtajana marraskuussa aloittaneen Joni Vesalaisen mukaan myös yritykset ovat lähteneet tukemaan seuran uudistumista ja uutta toimintamallia. Yritysyhteistyönkin ytimessä on vahvasti mukana myös yhteisöllinen aspekti.

– Tärkeintä meille ei ole menestys, vaan se miten se tehdään. Meillä on toimiva ja innostunut uusi hallitus, saumatonta yhteistyötä JJK-junioreiden kanssa sekä vankka ja uskollinen kannatuspohja, joille JJK merkitsee paljon.

Keskiviikkona järjestettävässä kaikille avoimessa tilaisuudessa on tavoitteena sekä sitouttaa että osallistaa läsnäolijat yhteisöllisesti toimintamme kehittämiseen. Toivomme paikalle ihmisiä, jotka haluavat lähteä kanssamme yhdessä luomaan vahvasti yhteisöllistä JJK:ta.

Avoin tilaisuus keskiviikkona 19.2. klo 18:30-19:30 Jyväskylän yliopiston normaalikoulun auditoriossa osoitteessa: Yliopistonkatu 1, Jyväskylän yliopiston normaalikoulu (yläkoulu/lukio).

Lämpimästi tervetuloa!