JJK-KuPS: Virénin nousu avaukseen ainoa muutos avauskokoonpanossa

02.10.2011

021011JJK_KuPSJJK lähtee illan hegemoniaotteluun KuPS:a vastaan miltei samalla kokoonpanolla, jolla haki keskiviikkona tasapelipisteen TPS:n kentältä Turusta. Ainoa muutos on Anssi Virénin nousu avauskokoonpanoon Antto Tapanisen tilalle. Kärjessä jatkaa näin Lasse Linjala, joka pelasi keskiviikkona ensimmäisen kerran avauksessa sitten viime lokakuun.

– Lassen esitys oli positiivinen, hän teki niitä asioita joita oli sovittu. Vähän enemmän tietysti toivoisi, että hän pysyisi boksissa ja olisi sillä sektorilla, josta maaleja tehdään. Lasse on hyvä viimeistelemään, uskon että tänään homma toimii vielä paremmin, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

KuPS on ollut vuosien varrella Kettupaidoille pirullisen vaikea vastustaja, mutta tällä kaudella tappiota ei ole keltapaidoille kärsitty.

– Avainasia on, että uskotaan omaan pelitapaan ja tehdään rohkeasti niitä asioita, joita on harjoiteltu, Martonen painottaa.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Virén, Reintam, Pasoja, Latikka; Kari, Tuomanen, Gruborovics, Manninen; Virtanen, Linjala
Vaihtopenkki: 31 Viljala, 2 Nieminen, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 15 Hilska, 16 Markkula, 23 Poutiainen

JJK-KuPS Harjulla kello 14.