JJK-KuPS: Toinen kova mittari viikon sisään

12.08.2010
JJK-KuPS: Toinen kova mittari viikon sisään

PatrickPoutiainen

TommiKari

JJK kohtaa perjantaisessa KuPS-ottelussa toisen mielenkiintoisen mittarin viikon sisään. Toimitusjohtaja Joni Vesalainen näkee MYPA-ottelussa sekä KuPS:n kohtaamisessa mielenkiintoisen sillan seuran taipaleella.

– Muistan elävästi sen, kun vuosi sitten lähdettiin Myllykoskelta pois, oli tullut 4-0 pataan. Kotimatkalla vähän piristyin kun laskin, että meillä oli pelin loppuessa seitsemän omaa kasvattia kentällä. Tänä vuonna tilanne oli Myllykoskella aika sama – paitsi että voitettiin.

JJK haluaa rakentaa joukkuettaan pitkällä tähtäimellä jyväskyläläisyyden ympärille ja siksi toimitusjohtaja katsoo tilannetta mielellään seuran omien kasvattien kautta.

– Viime sunnuntaina kotona taas avauksessa oli viisi omaa ja ottelun päättyessä kentällä seitsemän. Me haaveillaan avoimesti eurokentistä ja MYPA pelasi siellä upeasti tänä kesänä. He olivat 45 sekuntin päässä jatkosta – ja seuraava kierros olisi tuonut Manchester Cityn Myllykoskelle, Vesalainen huomauttaa.

Viime sunnuntaina Harjulla nähtiin, ettei JJK kalvennut Euroopassa hyvin pärjänneelle vastustajalle lainkaan.
Huomenna vastaan tulee samassa jatkumossa toisenlainen mittari.

– KuPS on ollut meille todella vaikea vastustaja. Lisäksi he taistelevat nyt tosissaan europaikoista. Meillä on perjantainakin todennäköisesti 4-6 omaa kasvattia avauksessa, on mielenkiintoista nähdä miten ollaan menty KuPS:an nähden eteenpäin.

KuPS on Veikkausliigan sarjataulukossa kolmantena viisi pistettä neljäntenä kyttäävää TamU:a edellä. Kuntopuntarissa kuopiolaiset ovat liigan kärki.

– MYPAlle pärjättiin, mutta KuPS:lla on todella kova joukkue. Sieltä tulevat Dickson, Ollo, Dudu, Udah, Balogh, Williams ja kumppanit, jotka viimeksi hakivat vierasvoiton Interistä. Mielenkiintoista on nähdä, ollaanko päästy lähemmäs ja pystytäänkö haastamaan heidät, Vesalainen maistelee.

 

JJK-KuPS Harjulla perjantaina kello 19.

SamuNieminen
TuomasLatikka